2JS CONSULTING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : 2JS CONSULTING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 543.979.463

Publication

21/01/2014
ÿþ Mwd word i i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V lus1311,~iiu 0V

WBergeSèd irilï.e

Rechtbank van Kovearegt 20t4

te Leuven, ~i'; GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : a S y 3°'j ~ B

benaming

(voluit) : 2JS Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging onder firma

Zete! : Acaciadreef 23 - 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 06/01/2014 zijn volgende partijen bijeengekomen:

De heer Sannen Jozef , rijksregistemummer 49.03.08-325.97, wonende te 3120 Tremelo, Heidelaan 28 en

Sannen Kristiaan, rijksregistemummer 74.01.09-075.52, wonende te 3140 Keerbergen, Acaciadreef 23 , Artikel 1: Doel

Beide partijen beslissen een vennootschap onder firma op te richten onder de naam S. Consulting, met een geplaatst kapitaal van 5000 (vijfduizend) Euro en verdeeld in 100 (honderd) gelijke aandelen zonder nominale: waarde.

De comparanten verklaren en erkennen:

1) dat het kapitaal van 5000 (vijfduizend) Euro volledig geplaatst is, het is verdeeld in 100 (honderd) gelijke aandelen zonder nominale waarde;

2) dat op ieder aandeel in geld is ingeschreven en gestort als volgt:

Inbreng in geld

op de 95 (vijfennegentig)aandelen zonder nominale waarde, wordt ingetekend door de heer Jozef Sannen, comparant voormeld, die ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal 4750 (vierduizendzevenhonderdvijftig) Euro heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door de heer Jozef Sannen in geld is ingeschreven, volledig is volstort

op de 5 (vijf)aandelen zonder nominale waarde, wordt ingetekend door de heer Kristiaan Sannen, comparant voormeld, die ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal 250 (tweehonderdvijftig) Euro heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door de heer Kristiaan Sannen in geld is ingeschreven, volledig is volstort

De comparanten hebben hel geld gestort op de volgende bankrekening: BE20 0017 1663 4056 bij BNP'

Paribas Fortis .

De vereneging start zijn commerciële activiteiten op 25/01/2014,

STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij deze wordt een vennootschap onder firma opgericht welke zal handelen onder de benaming "S. Consulting".

De zetel van de vennootschap onder firma is gevestigd te 3140 Keerbergen, Acaciadreef nr. 23.

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden/opdrachtgevers of bij deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze het uitvoeren van consultancy, projectmanagement en change management in het algemeen. Dit kan eventueel ook gebeuren op basis van interimmanagement.

Deze opdrachten zullen gebeuren in de domeinen van enerzijds elektrische energie, in de brede zin beschouwd, hernieuwbare energie Inbegrepen en anderzijds de opdrachten betreffende aankoop van materieel, diensten en werken, voornamelijk maar niet exclusief in het domein van overheidsopdrachten, speciale sectoren inbegrepen.

Het verzorgen van kennisoverdracht evenals opleidingen en vormingen.

Het optreden als bestuurder of als expert in raden van bestuur van andere ondernemingen, eventueel in opdracht van een andere maatschappij.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer, dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals ondermeer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dal van de vennootschap te bevorderen,

De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere maatschappijen waarnemen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

A. Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm oo, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennotschappen en het beheer van een roerend vermogen in de ruimste zin van het woord;

B. Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap heeft tevens tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of 'n deelneming met derden, bijdragen tot de vestigiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door Inbreng, participaties of investering:.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handets- en financiële operaties verrichten behalve diewettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogenbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluitenop de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en belegginsadvies.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

De overdracht van aandelen moet met eenparigheid goedgekeurd worden door alle vennoten.

De erfgenamen of legitarissen en de schuldeisers van een vennoot zullen de zegels op de goederen en waarden van de vennootschap niet mogen leggen, noch hiervan de inventaris eisen. Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten gedragen naar de balans, de rekeningen en geschriften alsmede de statuten van de vennootschap,

De vennootschap zal beheerd warden door een of meerdere zaakvoerder, vennoten of niet vennoten. Het komt aan de algemene vergadering toe de zaakvoerder of zaakvoerders te benoemen, hun vergoeding vast te stellen en de duur van hun mandaat te bepalen. De zaakvoerder dient te bevestigen dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

De algemene vergadering zal bijeenkomen ieder jaar op de eerste maandag van juni om 14h ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de bijeenroepingsbrieven aangeduid en telkens als de zaakvoerder het nodig acht in het belang van de vennootschap.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

En onmiddellijk zijn bijeengekomen in bijzondere algemene vergadering, de hierboven genoemde comparanten, die met éénparigheid van de stemmen volgende beslissingen nemen:

A. Ais niet-statutaire zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid:

De heer Jozef Sannen, voornoemd, die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich

hiertegen verzet.

Zijn mandaat is van onbepaalde duur en is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist

Hij wordt levens benoemd tot vaste vertegenwoordiger

B De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen in tweeduizend veertien

C Het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden lot eenendertig december tweeduizendveertien

D. Als plaatsvervangend zaakvoerder wordt aangesteld de heer Kristiaan Sannen. Hij volgt van rechtswege de voormelde zaakvoerder op in geval van diens ontslag, overlijden of wanneer de zaakvoerder zich in de materiële onmogelijkheid bevindt zijn mandaat van zaakvoerder uit te voeren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot de door hen ingebrachte aandeel, Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding ' verdeeld worden onder de vennoten.

Aldus opgemaakt te Tremelo op 06 januari 2014 in drie exemplaren , waarvan elk der partijen verklaart één ontvangen te hebben en waarvan één bestemd is voor de neerlegging in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven

Voor eensluidend afschrift, de heer Jozef Sannen, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgiacti Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2JS CONSULTING

Adresse
ACACIADREEF 23 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande