2FOCUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2FOCUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.384.730

Publication

08/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14303489*

Neergelegd

04-04-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550384730

Benaming (voluit): 2Focus

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Loobeekstraat 2 bus B

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Benoeming

UITTREKSEL AFGELEVERD VÓÓR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1, op 2

april 2014, blijkt hetgeen volgt:

zijn verschenen:

1/Mevrouw VANDERGEETEN Liliane, geboren te Kerkom op 23 mei 1958, RR 58.05.23-334.35. Wonende

te 3140 Keerbergen, Viooltjesweg 1A.

2/ De heer VERREYDT Sven Herman, geboren te Antwerpen op 1 januari 1967, RR 67.01.01-463.48.

Wonende te 2180 Antwerpen, Gerardus Stijnenlaan 36.

Die verklaren te zijn overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  2Focus , welke statuten vermelden wat volgt:

NAAM:  2Focus

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 3190 Boortmeerbeek, Loobeekstraat 2.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger,

als commissionair of tussenpersoon :

1) tussenpersoon in de handel. als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair op verkopen inzake witgoedproducten (zoals ijskasten, diepvriezers, keukentoestellen), bruin-goedproducten (zoals radio's, televisies, video's) en inzake multimediaproducten.

2) de import en export, aan- en verkoop, groot-en kleinhandel in :

- witgoed- en bruinproducten, multimedia- en telecommunicatieproducten;

- publiciteitsartikelen en evenementenproducten;

3) onderneming in onroerende goederen, in eigen beheer, welke onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in. onroerende goederen, evenals alle, welkdanige verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing,

4) economische en strategische onderzoeken en adviezen in de multimedia- en telecommunicatiesector, de organisatie van evenementen, shows, attracties en voorstellingen van beurzen,

5) beheer en advies in verband met de administratie, aan- en verkoop, het financieel management, de organisatie de van beurzen en publiciteitsvoering betreffende witgoed- en bruingoed- en multimediasector.

6) restauranthouder en de organisatie van feesten;

7) de participatie, onder welke vorm ook, In de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving, doch enkel voor eigen rekening, van eender -welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze,

8) het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, van technische bijstand, al dan niet bezoldigd, zoals financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen;

9) de verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn; nuttig of zelfs alleen maar bevorderend. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, In alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten, zij kan hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

KAPITAAL EN AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) en is verdeeld in duizend tweehonderd (1.200) aandelen.

Het is volstort zoals blijkt uit het attest afgeleverd door Bnp Paribas Fortis Bank.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering vindt plaats op 20 juni om 20.00 uur BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Elk jaar, op eenendertig december worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

ONTBINDING  VEREFFENING: De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Worden tot gewone zaakvoerders benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap:

1/ Mevrouw VANDERGEETEN Liliane,

2/ De heer VERREYDT Sven Herman,

Beiden voornoemd

VOLMACHT: Er wordt een bijzonder volmacht verleend aan Fiduciaire Van der Veken & Partners, 2018 Markgravelei 28, met recht van in de in de plaatsstelling aangeduid om ondergetekende(n) te vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en dit enkel gebaseerd op de verstrekte informatie door de ondergetekende(n), als juist beschouwd door de volmachtdrager, in goed vertrouwen handelend in opdracht en onder verantwoordelijkheid van ondergetekende(n).

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 2 april 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
2FOCUS

Adresse
LOOBEEKSTRAAT 2 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande