'LOUIS BELGIUM'

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 'LOUIS BELGIUM'
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.087.529

Publication

16/06/2014
ÿþ mod 19.9

ri fi.ia1~1 5 á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0848.087.529

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

O JUNI 2014

afdeling An en

terme

imNiwii~eeidNN

'1911 898*

io

0

iio

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

= Benaming (voluit) : LOUIS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Lobroekstraat 41-45 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  OMZETTING IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN.

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd; notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 27 mei 2014, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

'1. Bekrachtiging vroeger genomen beslissing.

" De voorzitter legt de notulen voor van de algemene vergadering gehouden op 20 december:; 2013, waarbij met eenparigheid van stemmen beslist werd dat het boekjaar van de vennootschap: voortaan loopt van 1 januari tot en met 31 december. Bij wijze van overgangsbepaling werd beslist;; het boekjaar af te sluiten op 31 december 2013, De vergadering besliste eveneens éénparig dat de': algemene vergadering van de vennootschap zal gehouden worden op de derde vrijdag van juni om; 17.00 uur.

Bij deze wijziging aan de statuten werd geen rekening gehouden met de vormvereisten; voorgeschreven door artikel 66 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris deze beslissing op te nemen in onderhavig;' proces-verbaal en bekrachtigt thans eenparig deze beslissing, voor zover als nodig.

2. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist éénparig het kapitaal te vermeerderen met zesenzestigduizend euro:, (¬ 66.000,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot vierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 84.600,00), door creatie van 20.000 nieuwe aandelen vans; dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de;. winst zullen delen vanaf heden.

De huidige aandeelhouders verklaren te verzaken aan het voorkeurrecht toegekend door;; artikel 309 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven als volgt :

- De heer ANNE Koenraad Frans Paula, geboren te Beveren op 4 juni 1962, rijksregisternummer 62.06.04 375-73, wonende te 9250 Waasmunster, Van Eyckparkj 12, die alhier is tussengekcmen:

voor 20.000 aandelen

TOTAAL: 20.000 AANDELEN

De inschrijver verklaart dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd afbetaald door; storting in geld die gedaan werd op een rekening bij de Belfius Bank op rekening nummer BE90i 0688 9994 7132.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op heden en zal;; door mij, notaris, bewaarde worden.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesenzestigduizend euro (¬ 3 66.000,00),

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal thans vierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 84.600,00) bedraagt.

3. Omzetting van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

osod 11,1

De vergadering ontslaat éénparig de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de

zaakvoerders dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Parmentier Guy', vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, de dato 26 mei 2014, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten op 28 februari 2014, hetzij minder dan drie maanden geleden.

Iedere vennoot erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen

opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LOUIS BELGIUM" tot een Naamloze Vennootschap kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vorderingen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1. Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van

het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 28 februari 2014 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2. Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van 31.592,47 EUR, maar dat wij over onvoldoende gegevens beschikken om te oordelen of er een overwaardering heeft plaatsgevonden.

3. Dat het netto-actief van de vennootschap per 28 februari 2014 LAGER is dan het minimumkapitaal vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Dat daarbij gewezen wordt op de eventuele aansprakelijkheid van de personen bedoeld in art. 785 W. Venn. en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen.

4. Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit.

Schoten, 26 mei 2014 Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor.' De verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht. De vergadering beslist éénparig de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de vorm van een naamloze vennootschap aan te nemen.

De naamloze vennootschap behoudt het nummer 6E0848.087.529 waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in het rechtspersonenregister van Antwerpen is ingeschreven.

Deze omzetting geschiedt op basis van de staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten op 28 februari 2014 dat vervat is in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierentachtigduizend zeshonderd euro (¬ 84.600,00), vertegenwoordigd door 20.186 aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen worden toegekend aan de eigenaars van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid à rato van één aandeel voor één aandeel.

De vergadering verklaart verder dat deze omzetting geschiedt met toepassing van artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en van artikel 211 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen en van artikel 11 van het Wetboek van de Belasting op de Toegevoegde Waarde. 4. Ontslaq en décharge aan de zaakvoerders bestuur.

De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van de heer Bert Boon, de heer Jacob Cuperus en mevrouw Hilde Franco, allen voornoemd, als zaakvoerders der vennootschap, dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent hen algehele ontlasting nopens de uitvoering van hun mandaat

5. Vaststelling van de nieuwe statuten.

De vergadering beslist éénparig de statuten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met voormelde beslissingen, vast te leggen.

De nieuwe tekst van statuten luidt bij uittreksel :

1. Naam.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "LOUIS BELGIUM".

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 27 februari 2014 besliste de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap die de naam "LOUIS BELGIUM" zal dragen.

2. Duur.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoNden

aan het

Belgisch 'staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Lange Lobroekstraat 41-45,

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en voor rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden: Alle bewerkingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met of betrekking hebben op de invoer, uitvoer, doorvoer, de aankoop, de verkoop, de handel in, de fabricage van, de bewerking en herstelling van alle brillen, monturen, brilglazen, contactlenzen, visueel materieel, precisie-instrumenten, zonnebrillen, brillen voor de bescherming van de ogen, instrumenten voor verbetering van gezichtstoornissen, en alle optische artikelen in de meest ruime betekenis van het woord, alsook van alle onderdelen en toebehoren daartoe.

De groot- en kleinhandel in bovenvermelde producten en artikelen en dit zowel in fysische verkoopsruimten als via het internet;

De vennootschap mag;

Alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen;

Alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

Op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten of ten gelde maken;

Bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie; samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland. De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

Deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of een deelneming heeft. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitveoring van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of een deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, 'voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere " zekerheden verstrekken.

5. Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 84.600,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 20.186 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde,

met een fractiewaarde van 1120.186ste van het kapitaal.

6. Bestuur en verteeenwoordiainq.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste

drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een

' algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de

vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee

leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door

alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de

duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door een besluit door de algemene vergadering

genomen met gewone meerderheid worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de'

Raad,

7, Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet

ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van juni om 17.00 uur.

8. Boekjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'

mod 11.1

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder' jaar.

9. Batig saldo  winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks ais volgt verdeeld

- vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal, Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de Raad van Bestuur te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

6. Benoeming bestuurders.

Tot bestuurders van de vennootschap worden benoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'K. ANNE', met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Van Eyckpark 12, BTW BE 0453.636.336, RPR Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer ANNE Koenraad, voornoemd.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'B.C. SERVICES', met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Van Gammerenlei 6, BTW BE 0814.808.809, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer BOON Bert, voornoemd.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I.C. SERVICES', met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 15, BTW BE .551,983.844, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer CUPERUS Jacob, voornoemd.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOX 3, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Hilde Francq, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.C.Services en de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L.C. Services, beiden voornoemd, zijn alhier vertegenwoordigd door de heer Koenraad Anné, voornoemd, ingevolge onderhandse volmachten van heden, hier aangehecht.

Deze benoemingen gelden tot na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders (jaarvergadering) van 2020. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De aangestelden verklaren hun opdracht te aanvaarden en te bevestigen, op vraag van de notaris, dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet. 7. Machten aan de raad van bestuur

De vergadering beslist éénparig alle machten aan de raad van bestuur beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens.

Geassocieerd notaris.

in bijlage eensluidend afschrift

Voor-

. behouden

aar; het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

om de getroffen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2014
ÿþ mod 11.1

{1-14i11,;, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

..... [NT,'

Ondememingsnr 0848.087.529

r'

e.

Benaming (voleit): LOUIS BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Lange Lobroekstraat 41-45

2060 Antwerpen

IIIII1,1,11.1j1,111,111111111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 JUNI 201/1

aidergflutwerpen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Onderwerp akte: .STATUTENWLIZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit het probes verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 03 juni 2014, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen: genomen heeft:

1. Verslaq raad van bestuur en van de bedrilfsrevisor overeenkomstig artikel 582 , 596 en 598 van het '

Wetboek van vennootschappen betreffende de uitgifte van nieuwe aandelen onder fractiewaarde en "

gedeeltelijk buiten voorkeurrecht 5

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen van cie: raad van bestuur en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:t

aansprakelijkheid 'Parmentier Guy', vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, van heden. '

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 582, 596 en 598 van het Wetboek van,: vennootschappen en betreffen de uitgifte van nieuwe aandelen onde de fractiewaarde van de ouder aandelen;! Iedere aandeelhouder erkent daarvan kennis te hebben genomen.

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel:: samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

De algemene vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van stemmen goed.

De aandeelhouders verklaren terzake afdoende te zijn voorgelicht en verzaken dan ook unaniem aan elke

" : mogelijke nietigheidsvordering waarover zij in dit verband alsook in verband met de toetreding van de heer Koenraad Anne, voornoemd, middels de kapitaalverhoging in het kader van de omzetting van de vennootschap in.: een naamloze vennootschap op 27 mei 2014 zouden beschikken,

2. Kapitaalverhoqinq

De vergadering beslist éénparig het kapitaal te vermeerderen met honderd zesenveertigduizend vierhonderd euro (E 146,400,00)om het te brengen van vierentachtigduizend zeshonderd euro (E 84.600,00) tot tweehonderd eenendertigduizend euro (E 231.000,00), door creatie van 49.814 nieuwe aandelen van dezelfde' aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen', vanaf heden.

De huidige aandeelhouders verklaren elk afzonderlijk te verzaken aan het voorkeurrecht toegekend: door artikel 592 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk in geld ingeschreven, onder de fractiewaarde van de:; oude aandelen, aan de prijs van twee euro drieënnegentig cent (E 2,93) per aandeel als volgt

- Door de heer Bert Boon, voornoemd:

voor 15771 aandelen

Door de heer Jacob Cuperus, voornoemd:

voor 15.771 aandelen

Door mevrouw Hilde Francq, voornoemd:

voor 15.771 aandelen

Door de heer MEEUSSEN Dirk Jozef Frans, geboren te Ekeren op 18 oktober 1965,

rijksregisternummer 65,10.18 439-68, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Ossenblokstraati;

31, die alhier is tussengekomen

voor 2.601 aandelen

TOTAAL: 49.814 AANDELEN

De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd afbetaald door storting irij:

eld die gedaan werd op een rekening bij de Belfius op rekening nummer

De inschrijvers verklaren volledige kennis te hebben van de financiële toestand van de vennootschap,

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

=d 11.1

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op heden en zal door '

notaris, bewaarde worden.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van honderd zesenveertigduizend

vierhonderd euro (¬ 146.400,00)

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal

thans tweehonderd eenendertigduizend euro (¬ 231.000,00) bedraagt.

3. Kapitaalverhooing

De vergadering beslist éénparig het kapitaal te vermeerderen met negenennegentigduizend euro (¬

99.000,00) om het te brengen van tweehonderd eenendertigduizend euro (e. 231.000,00 tot driehonderddertigduizend euro 330.000,00)), door creatie van 30.000 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf heden.

De huidige aandeelhouders verklaren elk afzonderlijk te verzaken aan het voorkeurrecht toegekend door artikel 692 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op deze kapitaalverhoging wordt onmiddellijk in geld ingeschreven, onder de fractiewaarde van de oude aandelen, aan de prijs van drie euro dertig cent (¬ 3,30) per aandeel als volgt

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NW-LOGISTICS", met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo (Oevel), Nijverheidsstraat 10, BTW BE 0884.764.912, RPR Turnhout.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Michel Eyskens te Oud-Turnhout op 3 november 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 november nadien onder nummer 0172109.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerder, te weten: de heer

Dirk Guy Alfons Thys, geboren te Geel op 8 oktober 1968, rijksregisternummer 68.10.08-231.67, , wonende te 2460 Kastertee (Lichtaart), Vinkendreef 10, hiertoe benoemd bij de oprichting, die alhier is tussengekomen:

voor 10.000 aandelen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALINIA INVEST" , met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Van Eycklei 6 bus 8.1, BTW BE 0894.095.322, RPR Antwerpen,

Opgericht blijkens "akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 5 december 2007, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 december nadien onder nummer , 182974. Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te, Antwerpen cp 16 december 2008, gepubliceerd in de bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 december nadien, nummer 0200610.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor geassocieerd notaris Jan Van Ermengem te Meerhout op 26 mei 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 juni nadien, nummer 0087918.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Jan Van Ermengem te Meerhout op 16 december 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 januari 2014, nummer 0010364.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig van de statuten, door haar zaakvoerder, de heer VERBRUGGE Jan Irma Peter, geboren te Deurne (Antwerpen) op 14 februari 1961, rijksregisternummer 61.02,14 476.12, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute 769, hiertoe benoemd bij de oprichting, die alhier is tussengekomen

voor 10.000 aandelen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIDO PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Wolfsbossen 1, BTW BE 0433.055.510, RPR Turnhout. Opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte verleden voor notaris Tony Boeckaert te Kalken op 30 december 1987, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 januari 1988 nummer 120.

Omgezet in een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Luc Moortgat te Geel op 30 september 1991, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 oktober ; nadien, nummer 462.

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Luc Moortgat te Geel op 27 juni 2001, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 juli nadien, nummer 106. Omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Luc Moortgat te Geel op 14 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatblad van 5 januari 2011, nummer 0002166.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 11 van de statuten, door haar zaakvoerder: de heer KEERSMAEKERS Victor Lodewijk Lucienne, geboren te Geel op 23 september 1947, rijksregisternummer 47.09.23-113.53, wonende te 2440 Geel, Wolfsbossen 1 hiertoe benoemd door de algemene vergadering gehouden op 14 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatblad van 6 januari 2011, nummer 0002166, die alhier is tussengekomen: voor 3.350 aandelen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M.A.C.0.", met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Luitenant Lippenslaan 60, BTW BE 0872.689.402, RPR Antwerpen,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Lui,rikB vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc Van Nuffet te Antwerpen op 17 maart 2005:

gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 april nadien onder nummer

0048503.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Marc Van

Nuffel te Antwerpen op 22 december 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatblad

van 6 januari 2011, nummer 0002988.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar zaakvoerder, de heer BERQUIN

René Fax Antonius, geboren te Hoboken op 17 januari 1953, rijksregisternummer 53.01.17 413-

03, wonende te 2980 Zoersel, Koekoeksdreef 12, hiertoe benoemd bij de oprichting, die alhier is

tussengekomen:

voor 3.325 aandelen

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HEES", met maatschappelijke

zetel te 2460 Kasterlee-Lichtaart, Olmenlaan 37, BTW BE 0862.935.259, RPR Turnhout.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc Vertinden te Westerlo-Tongerto op 16 januari

2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 januari nadien, onder nummer

0016237.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar zaakvoerder, te weten de heer VAN

HEES Michel Jozef Magdalena, geboren te Herentals op 9 april 1968, rijksregister nummer 68.04.09-

029.90, wonende te 2460 Kasterlee, Olmenlaan 37, hiertoe benoemd bij de oprichting, die alhier is

tussengekomen

voor 3.325 aandelen

TOTAAL30.000 AANDELEN

De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven werd afbetaald door storting in

geld die gedaan werd op een rekening bij de Belfius op rekening nummer

De inschrijvers verklaren volledige kennis te hebben van de financiële toestand van de vennootschap.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op heden en zal door mij,

notaris, bewaarde worden.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van negenennegentigduizend euro (E

99.000,00).

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal

thans driehonderd dertigduizend euro (¬ 330.000,00) bedraagt.

4. Opsplitsen van aandelen in categorieën

De vergadering beslist éénparig de aandelen op te delen in categorieën A en B. Er zullen 50.000 ;

aandelen categorie A en 50.000 aandelen categorie B zijn.

De aandelen worden toegekend ais volgt:

Aan de naamloze vennootschap NW-Logistics, voornoemd: 10.000 aandelen categorie A;

Aan de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Alima f nvest, voornoemd: 10.000

aandelen categorie A;

Aan de heer Koenraad Anné, voornoemd, 20.000 aandelen categorie A;

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vida Projects, voornoemd: 3,350

aandelen categorie A;

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid M.A,C.O., voornoemd: 3.325

aandelen categorie A;

Aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Hees, voornoemd: 3.325

aandelen categorie A;

Allen samen genoemd Groep A

Aan de heer Bert Boon, voornoemd, 15.833 aandelen categorie B;

Aan de heer Jacob Cuperus, voornoemd, 15.833 aandelen categorie B;

Aan mevrouw Hilde Franco, voornoemd: 15.833 aandelen categorel B;

Aan de heer Dirk Meeussen, voornoemd: 2.501 aandelen categorie B.

Allen samen genoemd Groep B

5. Wijziging regels voor overdracht van aandelen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de overdracht van de aandelen aan

volgende procedure onderworpen wordt, die zal opgenomen worden in artikel 9 zoals hierna bepaald.

6. Wijziging regels voor het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat regeling voor het bestuur en de

' vertegenwoordiging van de vennootschap gewijzigd wordt, zoals hierna opgenomen in artikels 10, 12, 13, 14 en

! 18.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

7. Aanpassing van de statuten aan de beslissingen.

De vergadering beslist éénparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen

Artikel 5 : wordt vervangen door volgende tekst

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 330.000,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 100.000 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een

fractiewaarde van 1/100.000ste van het kapitaal.

De vennootschap heeft 2 soorten aandelen; aandelen A en B. Er zijn 50.000 aandelen type A en

50.000 aandelen type B.

- De houders van aandelen type A worden genoemd "Groep A".

- De houders van aandelen type B worden genoemd "Groep B".

Artikel 9 wordt vervangen door volgende tekst:

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de.perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

Elke Overdracht van Aandelen, ten welke titel ook, is onderworpen aan de procedures zoals bepaald in" dit Artikel.

Onder het begrip "Overdracht" moet worden begrepen: Elke verrichting die als doel heeft of als gevolg heeft dat een zakelijk recht op de Aandelen wordt overgedragen, ten bezwarende titel of ten kosteloze titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens gerechtelijke beslissing, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, inbrengen, ruilverrichtingen, overdrachten van algemeenheid van goederen, fusies, splitsingen, opslorpingen, vereffeningen of gelijkaardige verrichtingen, alsook het toestaan van opties tot aan- of verkoop met betrekking tot Aandelen of het afsluiten van een swap of andere overeenkomst die geheel of gedeeltelijk de economische voordelen of de eigendom van de Aandelen overdraagt, ongeacht het feit of dergelijke verrichting afgehandeld wordt door middel van levering van Aandelen, in specien of op een andere manier;

Behoudens toelating van de andere Aandeelhouders is het eveneens verboden om de Aandelen in pend te geven, een vruchtgebruik erop toe te staan, een retentierecht toe te kennen of anderszins wat een beletsel kan vormen voor de vrije overdracht van de Aandelen.

9.1 Toegelaten overdrachten

Is altijd toegelaten, en dit niettegenstaande de Standstill zoals hierna bepaald, de Overdracht door een Aandeelhouder aan een Verbonden Vennootschap of een Verbonden Persoon. Wordt hier beschouwd als een Verbonden Vennootschap: een vennootschap waarin de overdragende Aandeelhouder rechtstreeks of onrechtstreeks over minstens 75 % 1 van de stemrechten beschikt en de overdragende Aandeelhouder de meerderheid van de bestuurders aanduidt of controleert, of aan vennootschappen die rechtstreeks of onrechtstreeks over minstens 75 % 1 van de stemrechten in de afstand doener beschikken.

Wordt hier beschouwd als een 'Verbonden Persoon': een verbonden persoon overeenkomstig artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen.

De onder dergelijke omstandigheden geplande Overdracht moet vooraf worden medegedeeld aan de andere Aandeelhouders en de overnemer bij overdracht aaneen Verbonden Vennootschap moet er uitdrukkelijk mee instemmen dat de Aandelen zullen terugkeren naar de overdrager ingeval het verbonden karakter met de overdrager ophoudt. Deze terugkeer dient uitdrukkelijk in de overeenkomst tot overdracht bedongen te ' worden en de andere Aandeelhouders moeten hiervan een kopie ontvangen.

In geval van een toegestane Overdracht dient de overnemer zich er uitdrukkelijk toe te verbinden huidige Overeenkomst na te [even voor de Aandelen waarvan de overnemer eigenaar wordt en dient dergelijke Overdracht bekend gemaakt te worden aan de andere Aandeelhouders,

9.2 Standstill

Behoudens de toegelaten overdrachten zoals gedefinieerd in Artikel 9.1, verbinden de Partijen zich ertoe om hun Aandelen niet over te dragen (noch aan bestaande aandeelhouders van de Vennootschap noch aan derden) of te bezwaren met een zakelijk recht gedurende een periode van drie jaar vanaf de omzetting van de vennootschap in een naamloze vennootschap (de "Standstill") en dit (1) om de verspreiding van de Aandelen van de Vennootschap tegen te gaan, (2) om zodoende haar continuïteit en optimale werking te waarborgen, (3) de betrokkenheid van aile aandeelhouders bij de Vennootschap blijvend te bewerkstellingen en (4) gelet op de bedrijfskennis die in de Vennootschap wordt gebracht.

Bij niet naleving van het geen werd bepaald in dit Artikel 9.2, is de (kandidaat-)overdrager van de Aandelen een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd aan elk van de overige aandeelhouders van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), onverminderd hun recht om hun hogere werkelijke schade te bewijzen.

9.3 Voorkooprecht

9.3.1 Principe

Onverminderd de toepassing van de bovenvermelde Standstill, indien een Aandeelhouder (hierna de "Kandidaat-Overdrager") aile of een deel van zijn Aandelen (hierna de "Aangeboden Aandelen") wenst over te dragen dient hij deze eerst aan te bieden aan de andere Aandeelhouders zoals hierna bepaald.

In een eerste ronde zal het voorkooprecht enkel kunnen worden uitgeoefend door de Aandeelhouders van dezelfde groep; in een tweede ronde zullen ook de andere Aandeelhouders hun voorkooprecht kunnen: uitoefenen. Binnen de Groep B Aandeelhouders geldt daarenboven de specifieke regel dat aandelen van Boon, ' Cuperus of France bij voorrang aan elkaar worden toegekend, en pas wanneer Boon,Cuperus of France zich niet beroepen op hun verkooprechten met betrekking tot elkaars aandelen deze proportioneel worden toegekend aan de andere aandeelhouders die zich op hun voorkooprecht beroepen zoals hierna bepaald.

9.3.2 Kennisgeving

De Kandidaat-Overdrager die de Aangeboden Aandelen wenst over te dragen aan een derde, meldt hiertoe aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur (hierna de "Voorzitter") zijn intentie tot overdracht van de Aangeboden Aandelen via een aangetekend schrijven (hierna het "Bericht tot Verkoop"). In dit Bericht tot Verkoop wordt vermeld: de identiteit van de kandidaat-ovememer, de aard van de Overdracht (ruil, verkoop, inbreng, overlijden, ..), het aantal en de precieze identificatie van de Aangeboden Aandelen, de voorgestelde prijs of waardering (in geval er geen prijs is), alsook de betalings- en aankoopvoorwaarden onder de welke de voorgestelde Overdracht plaats zou vinden. Indien er een kandidaat-ovememer is, dient eveneens een stuk bijgevoegd te worden waaruit blijkt dat de betrokken kandidaat-overnemer kredietwaardig is en hij in de . mogelijkheid is om de Aangeboden Aandelen te kopen tegen de vooropgestelde prijs. Dit bewijs kan geleverd worden door bijvoorbeeld een bankgarantie voor het betrokken bedrag of een tetter of comfort van een gereputeerde bankinstelling die bevestigt dat zij bereid is dergelijke overname te financieren.

Dit Bericht tot Verkoop geldt gedurende de hierna beschreven procedure als onherroepelijke verbintenis tot Overdracht en derhalve als aanbod jegens de andere Aandeelhouders zoals hiema bepaald.

De Voorzitter maakt binnen een termijn van veertien (14) dagen nadat hij het Bericht tot Verkoop heeft ontvangen hiervan kopie over aan aile andere Aandeelhouders middels aangetekend schrijven (hierna de "Kennisgeving Bericht tot Verkoop").

Op de [saisie blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch SteatsbIad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-\\F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

9.3.3 Periode voorkooprecht en kennisgeving van de uitoefening van het voorkooprecht

Het voorkooprecht zal in deze eerste fase enkel kunnen worden uitgeoefend door de Aandeelhouders van dezelfde groep.

Indien één van de andere Aandeelhouders uit dezelfde groep zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, zal deze, op straffe van verval, binnen een termijn van dertig dagen die ingaat de dag volgend op de datum van de Kennisgeving Bericht tot Verkoop, zulks dienen mee te delen aan de Voorzitter, door middel van een aangetekend schrijven (hierna de "Aanvaardingsperiode").

In dit schrijven moet worden vermeld door de andere Aandeelhouder uit dezelfde groep of hij de Aangeboden Aandelen wenst te kopen en zo ja, het aantal over te nemen Aandelen alsmede dat de prijs dient bepaald te worden overeenkomstig hetgeen voorzien is in Artikel 9.3.6 hierna de "Aanvaardingsbrief"). Kopie van de Aanvaardingsbrief wordt eveneens verzonden aan de Kandidaat-Overdrager en de andere Aandeelhouders.

Indien één of meer van de Aandeelhouders verzuimen te antwoorden binnen de Aanvaardingsperiode, worden zij geacht te verzaken aan hun recht van voorkoop.

Indien meerdere Aandeelhouders van dezelfde groep hun voorkooprecht hebben uitgeoefend en dit voor meer aandelen dan de Aangeboden Aandelen, zullen de Aangeboden Aandelen verdeeld worden tussen de Aandeelhouders van dezelfde groep die in dé Aanvaardingsbrief hun voorkooprecht hebben uitgeoefend en dit in verhouding tot het aantal aandelen die de betrokken Aandeelhouders op dat ogenblik bezitten in de Vennootschap (met dien verstande dat een Aandeelhouder nooit meer Aandelen kan verwerven dan waarvoor hij zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend). In uitzondering op deze paragraaf gaat het voorkooprecht van Boon, Cuperus en Franco voor op dat van de andere Groep B-Aandeelhouders met betrekking tot elkaars respectieve aandelen. Bij gezamenlijke uitoefening van het voorkooprecht zullen de Aangeboden aandelen in eerste instantie tussen Boon, Cuperus en Franco worden verdeeld, en pas vervolgens tussen de andere uitoefenende Groep B-Aandeelhouders.

9.3.4 Bijkomende periode voorkooprecht ,

Na het verstrijken van de eerste Aanvaardingsperiode, zal de Voorzitter nakijken op hoeveel van de Aangeboden Aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend.

Indien het voorkooprecht na afronding van de hierboven beschreven procedure niet is uitgeoefend met betrekking tot aile in het Bericht tot Verkoop aangeduide Aangeboden Aandelen, zal de Voorzitter binnen een termijn van twee weken na het verstrijken van de Aanvaardingsperiode, aan de Aandeelhouders uit dezelfde groép die het voorkooprecht hebben uitgeoefend alsook aan aile anderè Aandeelhouders die niet behoren tot dezelfde groep als de Kandidaat-Overdrager, een tweede kennisgeving doen waarin hij meedeelt op hoeveel van de Aangeboden Aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend en op hoeveel van de Aangeboden Aandelen het voorkooprecht niet werd uitgeoefend (hierna de "Tweede Kennisgeving"),

De aldus aangeschreven Aandeelhouders zijn dan (opnieuw) gerechtigd om, op straffe van verval, binnen een termijn van twintig dagen die ingaat de dag volgend op de datum van de Tweede Kennisgeving, (opnieuw) hun voorkooprecht uit te oefenen. Zij dienen zulks mee te delen aan de Voorzitter, door middel van een aangetekend schrijven (hierna de "Tweede Aanvaardingsperiode").

In dit schrijven moet worden vermeld door de andere Aandeelhouder(s) of h(z)ij de Aangeboden , Aandelen wens(t)(en) te kopen en zo ja, het aantal over te nemen Aandelen alsmede dat de prijs dient bepaald ' te worden conform hetgeen voorzien in Artikel 9.3.6 (hierna de "Tweede Aanvaardingsbrief"). Kopie van de Tweede Aanvaardingsbrief wordt verzonden aan de Kandidaat-Overdrager en aan de betrokken Aandeelhouders.

Indien de andere Aandeelhouders verzuimen te antwoorden binnen de Tweede Aanvaardingsperiode, worden zij geacht te verzaken aan hun recht van voorkoop.

Indien meerdere Aandeelhouders hun voorkooprecht hebben uitgeoefend en dit voor meer aandelen dan de resterende Aangeboden Aandelen, zullen de resterende Aangeboden Aandelen verdeeld worden tussen de Aandeelhouders die in de Tweede Aanvaardingsbrief hun voorkooprecht hebben uitgeoefend en dit in verhouding tot het aantal aandelen die de betrokken Aandeelhouders op dat ogenblik bezitten ln de Vennootschap (met dien verstande dat eed Aandeelhouder nooit meer Aandelen kan verwerven dan waarvoor hij zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend).

9.3.6 Kennisgeving uitgeoefend voorkooprecht

Binnen een termijn van twee weken na het verstrijken van de Aanvaardingsperiode, eventueel van de Tweede Aanvaardingsperiode, zal de Voorzitter aan zowel de Kandidaat-Verkoper ais aan de Aandeelhouders middels aangetekend schrijven laten weten of het voorkooprecht werd uitgeoefend en door wie.

9.3.6 Prijsbepaling

a. Indien een derde de aandelen wenst over te nemen en in het Bericht tot Verkoop een bona fide prijs werd meegedeeld, en de nodige stukken werden bijgevoegd waaruit blijkt dat het om een bona fide prijs gaat (in lijn met de actuele marktprijzen) en waaruit blijkt dat de kandidaat-overnemer in de mogelijkheid is de overnameprijs zoals opgenomen ln het voormelde Bericht tot Verkoop te betalen, zal de prijs tegen dewelke de andere Aandeelhouders hun voorkooprecht kunnen uitoefenen, in beginsel gelijk zijn aan de prijs opgenomen in het betrokken Bericht tot Verkoop, behoudens wanneer één of meer Aandeelhouders schriftelijk de prijs betwist zoals hierna voorzien,

b. Indien één of meer Aandeelhouders middels een aangetekend schrijven schriftelijk de prijs betwisten of indien er geen prijs staat in het Bericht tot Verkoop (bijvoorbeeld ingevolge schenking, overlijden, et cetera.) of indien er geen stukken bijgevoegd worden waaruit de kredietwaardigheid van de kandidaat-overnemer blijkt, zal de prijs die de andere Aandeelhouders dienen te betalen voor de Aangeboden Aandelen, worden bepaald ais volgt:

De waarde van het eigen vermogen van de Vennootschap zoals dit blijkt uit de geconsolideerde. jaarrekening van het laatst afgesloten boekjaar, te vermeerderen met de winst na belastingen van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbiad

lopende boekjaar, berekend tot drie maand voorafgaand aan de maand waarin het betrokken Bericht' tot Verkoop werd verzonden dat betrekking heeft op de betrokken overdracht. Voormeld bedrag wordt vermeerderd met de latente meer- of minderwaarden op de vaste activa (zowel materiële als financiële vaste activa) en verminderd met de hierop in principe verschuldigde vennootschapsbelasting. Voor de vaststelling van de latente meer- of minderwaarden op de financiële vaste activa, zal eveneens rekening worden gehouden met het eigen vermogen van de betrokken financiële vaste activa,

Met dien verstande dat wanneer de overdracht het gevolg is van overlijden of langdurige ziekte van

een Aandeelhouder, als minimum prijs zal gelden het door de Aandeelhouder geïnvesteerde kapitaal verhoogd met een rendement van 10% per volledig verstreken jaar na de investering en dit vanuit de optiek om de Aandeelhouder en in voorkomend geval zijn erfgenamen een legitieme bescherming te bieden dat zij in deze bijzondere omstandigheden een redelijke prijs voor hun Aandelen zullen ontvangen van de overige Aandeelhouders. Deze bescherming geldt dus niet in aile andere omstandigheden waarin er sprake is van een overdracht van Aandelen tenzij uitdrukkelijk anders voorzien in deze Overeenkomst.

Indien de betrokken Partijen geen akkoord bereiken over de vaststelling van de prijs overeenkomstig de hiervoor vermelde formule, zal binnen een termijn die niet langer mag zijn dan één (1) maand te rekenen van de bedoelde betwistin9, de prijs worden bepaald door één Nd van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren (hierna genoemd de "Bedrijfsrevisor"). De Bedrijfsrevisor zal worden aangeduid binnen tien (10) dagen te rekenen van de bedoelde betwisting in onderling overleg tussen de kandidaat-overdrager enerzijds en de betrokken overnemer(s) anderzijds, en in afwezigheid van zulke overeenstemming, door één lid van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren, aangeduid door de voorzitter van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren op verzoek van de meest gerede partij. De Bedrijfsrevisor dient onafhankelijk en onpartijdig te zijn ten opzichte van de betrokken Partijen. De Bedrijfsrevisor zal de waarde van de aandelen bepalen rekening houdend met de hierboven bepaalde waarderingsmethode.

De kosten die verband houden met de bepaling van de voormelde prijs door de Bedrijfsrevisor

" alsmede voor zijn buitenlandse collega's zullen gedragen worden voor de helft door de kandidaat-overdrager en de ovememer(s).

9.3.7 Geen volledig uitgeoefend voorkooprecht

Indien het voorkooprecht niet werd uitgeoefend op alle in het Bericht tot Verkoop aangeduide Aangeboden Aandelen (na de twee rondes waarin het voorkooprecht kan worden uitgeoefend) zal geacht ' worden dat het voorkooprecht in het geheel niet werd uitgeoefend en zal de Kandidaat-Overdrager het recht ' hebben om aile Aangeboden Aandelen aan de vooropgestelde overnemer over te dragen aan de in het Bericht tot Verkoop vermelde voorwaarden en modaliteiten, zij het slechts onder naleving van de bepalingen van Artikel 9.4 (Volgrecht) alsmede onder de verbintenis dat de nieuwe aandeelhouder zal toetreden tot de huidige Overeenkomst en deze zef naleven,

" De Kandidaat-Overdrager zal in dat geval een volledige en definitieve Overdracht van de bedoelde Aangeboden Aandelen bewerkstelligen binnen een termijn die niet langer mag zijn dan drie (3) maanden te rekenen vanaf de datum van de (Tweede) Aanvaardingsbrief. Indien de bedoelde Overdracht niet plaatsvindt binnen de bedoelde termijn, zullen de betrokken Aangeboden Aandelen niet langer aan de vooropgestelde overnemer/begunstigde kunnen worden overgedragen, tenzij de in het onderhavige Artikel 9.3 voorgeschreven procedures opnieuw en integraal worden nageleefd.

9.3.8 Overdracht en betaling

Indien het voorkooprecht na afronding van de voormelde procedure is uitgeoefend met betrekking tot alle in het Bericht tot Verkoop aangeduide Aangeboden Aandelen, zal zulke uitoefening geacht worden een definitieve en volledige overeenkomst tussen de andere Aandeelhouders en de Kandidaat-Overdrager uit te

" maken, leidende tot de overdracht van de in het Bericht tot Verkoop aangeduide Aangeboden Aandelen, aan de in het Bericht tot Verkoop vermelde voorwaarden en modaliteiten (desgevallend onderworpen aan de toepassing van lArtikel 9.3.6.13 hierboven in verband met de prijs van de Aangeboden Aandelen).

Indien ingevolge het voorkooprecht Aandelen (bijvoorbeeld van Groep A-Aandeelhouder) worden verworven door een Aandeelhouder van een andere groep (bv, van Groep B-Aandeelhouder), dan zullen deze Aandelen van rechtswege worden omgevormd tot Aandelen van de andere groep (bijvoorbeeld van Groep B-Aandeelhouders). In voorkomend geval en waar nodig zal dit aanleiding geven tot een statutenwijziging waaraan de Aandeelhouders hun medewerking zullen verlenen.

9.3.9 Sanctie

Bij niet naleving van hetgeen werd bepaald in dit Artikel 9.3, is de overdrager van de Aandelen een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd aan de titularissen van het voorkooprecht van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00), onverminderd hun recht om hun hogere werkelijke schade te bewijzen of de uitvoering van hun voorkooprecht na te streven.

9.4 Voldrecht

9.4.1 Principe

Onverminderd de toepassing van de bovenvermelde Standstill en het voorkooprecht, indien één of meerdere Aandeelhouders (hierna de 'Verkopende Aandeeihouders") een deel of de totaliteit van hun Aandelen die gezamenlijk 50% of meer van het totaal aantal uitgegeven Aandelen van de Vennootschap vertegenwoordigen, aan een derde kandidaat-overnemer wensen over te dragen, beschikken de overige Aandeelhouders over een individueel volgrecht (hierna de "Begunstigden"), zoals hierna uiteengezet, tegenover die Aandeelhouders die hun Aandelen wenst over te dragen.

In geval één of meer van de Begunstigden te kennen geven van hun volgrecht gebruik te willen maken, verbinden de Verkopende Aandeelhouders er zich onherroepelijk toe, en maken zij zich voor zoveel als nodig sterk, om de Aandelen waarvan de betrokken Begunstigden de overname vragen, samen met hun Aandelen over te dragen aan de derde kanclidaat-overnemer en dit tegen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden, overeenkomstig het Bericht tot Verkoop.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De Verkopende Aandeelhouders zullen wat voorafgaat lastens de derde kandidaat-ovememer' bedingen. De Verkopende Aandeelhouders garanderen, hoofdelijk en ondeelbaar, de betaling van de prijs en zullen er op toezien dat zij over voldoende garanties beschikken, alvorens zij het voornemen tot overdracht aan de andere Aandeelhouders kenbaar maken.

9.4.2 Procedure

De Verkopende Aandeelhouders dienen in het Bericht tot Verkoop aan de Begunstigden mee te delen dat de Begunstigden zich zullen kunnen beroepen op het Volgrecht en zullen de Begunstigden uitnodigen om gebruik te maken van hun volgrecht.

De Begunstigden van het volgrecht hebben het recht om gebruik te maken van dit volgrecht doch enkel in verhouding tot het percentage dat de Verkopende Aandeelhouders overdragen aan de derde kandidaat-overnemer, en dit aan dezelfde voorwaarden en modaliteiten als deze vermeld in het Bericht tot Verkoop. Met andere woorden als de Verkopende Aandeelhouders al hun Aandelen wensen over te dragen en de Begunstigden wensen gebruik te maken van hun Volgrecht, dan dienen zij eveneens al hun Aandelen over te dragen.

De Begunstigden zullen het feit dat zij wensen gebruik te maken van het Volgrecht dienen te melden in hun Aanvaardingsbrief (zij het dat deze brief dan niet geldt als overname van de Aangeboden Aandelen maar ter uitoefening van het volgrecht).

Het gebrek aan antwoord binnen de gestelde termijn geldt ais een verzaking aan het Volgrecht.

Blijft de derde kandidaat-ovememer, niettegenstaande hij de Aandelen van de Verkopende Aandeelhouders heeft overgenomen, in gebreke de door de Begunstigde aangeboden Aandelen over te nemen, dan verbinden de Verkopende Aandeelhouders, hoofdelijk en ondeelbaar, er zich toe de door de Begunstigde aangeboden Aandelen over te nemen onder dezelfde voorwaarden en tegen dezelfde prijs ais deze aangeboden door de derde kandidaat-overnemer. De eigendom van de Aandelen gaat slechts over na integrale betaling van de prijs.

9.4.3 Sanctie

Ingeval een Overdracht van Aandelen gebeurt met miskenning van de bepalingen van dit Artikel 9,4, zullen de Verkopende Aandeelhouders, hoofdelijk en ondeelbaar, gehouden zijn om, op het eerste verzoek dienaangaande dat het voorwerp zal uitmaken van een aangetekend schrijven, de Aandelen van de Begunstigde, waarvan het volgrecht miskend werd, aan te kopen legen de prijs die zij bekomen hebben van de overnemende derde, verhoogd met tien (10) %. Deze aankoop dient plaats te vinden binnen een termijn van ' één (1) maand te rekenen vanaf vermeld aangetekend schrijven.

De omschreven sanctie doet geen afbreuk aan het recht van de Begunstigde om een hogere ; schadevergoeding te vorderen op grond van de werkelijk geleden schade,

9.5 Volq plicht

9.5.1 Principe

Indien één of meerdere Aandeelhouders (hierna de "Verkopende Aandeelhouders") de totaliteit van hun Aandelen die gezamenlijk 50% of meer van het totaal aantal uitgegeven Aandelen van de Vennootschap vertegenwoordigen, na afloop van de voormelde procedures inzake voorkooprecht (artikel 9.3) en volgrecht (artikel 9.4) aan een derde kandidaat-overnemer wensen over te dragen, hebben de andere Aandeelhouders, ! , indien gevraagd overeenkomstig dit Artikel 9.6 een volgplicht om hun Aandelen aan de derde(n) over te dragen aan dezelfde prijs en modaliteiten.

Ingeval de Verkopende Aandeelhouders zich beroepen op de volgplicht verbinden zij er zich , onherroepelijk toe om al de Aandelen van de andere Aandeelhouders, samen met hun Aandelen over te dragen' aan de derde kandidaat-overnemer en dit legen dezelfde prijs en aan dezelfde voorwaarden. De volgplicht kan ; dus enkel gelden voor de totaliteit van de Aandelen van de andere Aandeelhouders.

9.5.2 Procedure

De procedure van de volgplicht kan ten vroegste gestart worden na het verstrijken 'van de Aanvaardingsperiode zoals gedefinieerd in Artikel 9.3.3 zonder dat daarbij een Aandeelhouder heeft aangegeven zijn voorkooprecht te willen uitoefenen en voor zover ook geen gebruik werd gemaakt van het volgrecht overeenkomstig artikel 9.4,

De Verkopende Aandeelhouders dienen het feit dat zij zich beroepen op de volgplicht te melden in het Bericht tot Verkoop. ln voormeld schrijven zullen zij de overige Aandeelhouders aanmanen om deze volgplicht na te leven. Deze kennisgeving vermeldt tevens de uiterlijke datum waarop de Verkopende Aandeelhouders de Aandelen aan de derde kandidaat-overnemer wensen over te dragen.

De overige Aandeelhouders zijn evenwel altijd gerechtigd de aangeboden prijs en/of overige voorwaarden niet te aanvaarden en hiertoe de procedure tot prijsbepaling te volgen vervat onder Artikel 9.3.6.b. Artikel 10 wordt vervangen door volgende tekst:

" De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit maximum zes bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

a) De algemene vergadering zal deze bestuurders benoemen uit de kandidaten die door de aandeelhouders worden voorgesteld, doch evenwel mits naleving van de volgende voordrachtrechten:-

" - drie bestuurders zullen worden benoemd uit de kandidaten voorgedragen door Groep A. - drie bestuurders zullen worden benoemd uit de kandidaten voorgedragen door Groep B.

b) Indien een betrokken Groep op een bepaald ogenblik geen gebruik maakt van haar recht kandidaat-bestuurders voor te stellen, wil dit niet zeggen dat zij afstand heeft gedaan van dit recht. Op ieder ogenblik kan zij dan opnieuw gebruik maken van zijn recht een bestuurder voor te stellen.

c) Elke Groep zal de identiteitsgegevens van de kandidaat-bestuurders die hij voordraagt meedelen aan de overige aandeelhouders, en dit minstens een week voor de algemene vergadering die zal overgaan tot de benoeming van de bestuurders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

d) Een bestuurder voorgedragen door een bepaalde Groep, kan enkel geweigerd worden als bestuurder om ernstige reden. Onder ernstige reden wordt verstaan, een reden die elke verdere samenwerking definitief onmogelijk maakt.

Wordt de voorgedragen kandidaat geweigerd omwillen van een ernstige reden, dan heeft de betrokken Groep het recht om een andere kandidaat voor te stellen, en dit tot er tot een benoeming wordt overgegaan.

e) Indien een aandeelhoudersgroep in gebreke blijft om kandidaat-bestuurders voor te dragen, zal de algemene vergadering, een bestuurder aanduiden, welke zijn mandaat uitoefent tot de ingebreke gebleven aandeelhoudersgroep zijn kandidaten voorstelt.

f) Wanneer het mandaat van een bestuurder verlopen is, zal zijn opvolger gekozen worden uit de kandidaten die worden voorgedragen door de aandeelhoudersgroep die de te vervangen bestuurder heeft voorgedragen, zoals voorzien onder a).

g) Indien een bestuurder dient te worden vervangen, zal het recht om een nieuwe bestuurder voor te stellen toekomen aan de houders van de aandelen die de bestuurder wiens mandaat ten einde is, hebben voorgesteld. Als zij terzake geen consensus kunnen bereiken, dan zal binnen hun categorie van Aandelen ; vooraf worden gestemd over wie zal worden voorgedragen als bestuurder en dit volgens het aantal aandelen ' dat elkeen bezit. De kandida(a)t(en) met de meeste stemmen zullen worden voorgedragen.. Wordt de voorgedragen kandidaat geweigerd, dan hebben dezelfde houders van de Aandelen die de bestuurders wiens mandaat ten einde is, hebben voorgesteld, het recht om een andere kandidaat voor te stellen, en dit tot er tot; een benoeming wordt overgegaan. Een zelfde recht am kandidaten voor te stellen geldt wanneer door de Raad van Bestuur voorlopig in een vacature dient te worden voorzien.

Zolang artikel 518 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door een besluit door de algemene vergadering genomen met gewone meerderheid worden ontslagen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

Artikel 12: eerste lid wordt vervangen door volgende tekst:

De Raad van Bestuur kiest tussen zijn leden een voorzitter en eventueel één of meer ondervoorzitters,

' De voorzitter zal gekozen worden uit de bestuurders van categorie A.

Artikel 13 eerste lid wordt vervangen door volgende tekst:

De Raad van Bestuur zal minstens om de maand bijeenkomen op de door hem bepaalde data en uren Op elke Raad van Bestuur zal in principe de datum en het uur voor de volgende vergadering worden vastgesteld.

De Raad van Bestuur zal 1 maal per kwartaal beraadslagen over de financiële toestand en cijfermatige opvolging van de Vennootschap en dit op basis van verslagen en tussentijdse financiële informatie waartoe het " management van de Vennootschap tijdig (dit is tenminste 7 dagen voor de vergadering) de cijfers zal: aanleveren.

Bijkomende vergaderingen van iedere Raad van Bestuur kunnen bijeengeroepen worden door de ; Voorzitter van de Raad van Bestuur telkens het belang van de Vennootschap dit vereist. De Voorzitter is eveneens verplicht zulke vergadering bijeen te roepen binnen de vijf (5) Werkdagen na een daartoe strekkend schriftelijk verzoek van tenminste twee (2)' bestuurders van de Raad van Bestuur. De dag, het uur, (desgevallend) de plaats en de agenda van zulke bijkomende vergaderingen worden samen met de ondersteunende documenten opgenomen in en/of gehecht aan de oproeping.

Iedere bestuurder mag afstand doen van de naleving van de desbetreffende oproepingsformaliteiten voor een bepaalde vergadering van de Raad van Bestuur, en zal in voorkomend geval rechtsgeldig aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de bedoelde vergadering. Een bestuurder zal overeenkomstig het voorgaande geacht worden afstand te hebben gedaan van de naleving van de desbetreffende oproepingsformaliteiten indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op een vergadering zonder bij de aanvang der vergadering bezwaar te hebben gemaakt dienaangaande.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur kunnen ook plaatsvinden door middel van een telefonische of videoconferentie, op voorwaarde dat deze een gelijktijdige uitwisseling van gedachten mogelijk maakt; in dat geval wordt de betrokken vergadering geacht te zijn gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Artikel 14 : wordt vervangen door volgende tekst:

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer tenminste vier van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn indien de raad van bestuur bestaat uit 4 bestuurders (waarvan tenminste 2 A-bestuurders en 2 B-bestuurders).

De bestuurder die belet is, kan volmacht geven aan één van zijn collega's van de Raad, met dien verstande dat een volmacht slechts schriftelijk, specifiek en voor één enkele vergadering van de raad van Bestuur kan verleend worden.

Indien het aanwezigheidsquorum niet bereikt is, wordt met inachtneming van de toepasselijke voorschriften en nieuwe vergadering met dezelfde agenda bijeengeroepen. De nieuwe vergadering kan, met inachtneming van de toepasselijke gemeenrechtelijke regels, rechtsgeldig beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders

De beslissingen binnen iedere raad van bestuur zullen normaterwijze genomen worden een meerderheid van 3/4d (dit wil zeggen 5 bestuurders als er 6 aanwezig zijn, 4 bestuurders als er 5 aanwezig zijn en 3 bestuurders ais er 4 aanwezig zijn).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbfad



In uitzonderlijke gevallen die niet de vaststelling van de jaarrekening betreffen, kunnen, wanneer de

dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereist, de besluiten van de betrokken

Raad van Bestuur ook bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders worden genomen.

Artikel 18 wordt vervangen door volgende tekst

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college,

wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de twee bestuurders, gezamenlijk

handelend, te weten 1 bestuurder voorgedragen door Groep A en 1 bestuurder voorgedragen door Groep B.

8. Coördinatie van de statuten.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten

overeenkomstig de vigerende wetgeving,

9. Ontslag en benoemlng nieuwe Raad van Bestuur.

" De vergadering aanvaardt éénparig het ontslag van

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'K. ANNE', met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Van Eyckpark 12, BTW BE 0453.636.336, RPR Dendermonde, met ais vaste vertegenwoordiger de heer ANNE Koenraad, voornoemd.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 13.C. SERVICES', met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Van Gammerenlei 6, BTW BE 0814.808.809, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer BOON Bert, voornoemd.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LC SERVICES', met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 15, BTW BE 0551.983.844, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer CUPERUS Jacob, voornoemd,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOX 3, voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw Hilde France, voornoemd;

als bestuurders der vennootschap, dankt hen voor het gevoerde beleid en verleent hen algehele ontlasting nopens de uitvoering van hun mandaat.

Tot nieuwe bestuurders van de vennootschap worden benoemd

op voorstel van de Groep A:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONSILIO INVESTMENTS, met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Luitenant Lippenslaan 60, BTW BE 0546.963.796, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Majda AZRIRRAK, geboren te Hasselt op 14 september 1974, rijksregisternurnmer 74.09.14 124-06, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute 769 bus «12.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `NW-LOGSITICS', voornoemd: met ais vaste vertegenwoordiger de heer THYS Dirk, voornoemd.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid K. ANNÉ', met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Van Eyekpark 12, 61W BE 0453.636.336, RPR Dendermonde, met als vaste vertegenwoordiger de heer ANNE Koenraad, voornoemd.

Op voorstel van de Groen B

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '13.C. SERVICES', met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Van Gamrnerenlei 6, BTW BE 0814.808.809, RPR Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer BOON Bert, voornoemd.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LC SERVICES', met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Arenberàstraat 15, MW BE 0551.983.844, RPR Antwerpen, met als "vaste vertegenwoordiger de heer CUPERUS Jacob, voornoemd,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOX 3, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Hilde Francg, voornoemd;

Deze benoemingen gelden tot na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders (jaarvergadering) van 2019. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

10. Vergadering van de Raad van Bestuur

Na deze algemene vergadering komen de bestuurders samen in vergadering en nemen éénparig volgende besluiten

a) tot gedelegeerd-bestuurder:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'K. ANNE', voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger de heer ANNE Koenraad, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.C. SERVICES', voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger de heer BOON Bert, voornoemd;

b) tot voorzitter van de Raad van Bestuur wordt aangesteld de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Consilio investments, voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw Majda Azrirrak,

voornoemd

Deze opdrachten worden uitdrukkelijk aanvaard.

11. Volmacht

Voor zover ais nodig wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling,

verleend aan mevrouw Godelieve Janssens, te 1981 Hofstade, Buntgrasstretat 15,

teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a) inschrijving en wijzigingen van de inschrijving van deze vennootschap In het rechtspersonenregister (RPR)

van

de Kruispuntbank van Ondernemingen (KB 0);

b) Inschrijving en wijzigingen van de inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur

van

de Belastingen op de Toegevoegde Waarde;







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



























Op de laatste brz. van Luik B vermelden: Naam : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

c) toetreding of wijziging tot het Sociaal Verzekeringsfonds V.E.V..

i.

. Deze volmacht geldt eveneens voor de uitvoering van de beslissingen genomen door de buitengewone

: algemene vergadering gehouden op 27 mei 2014.

= Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. 1

Cathérine Goossens. i

Geassocieerd notaris.

In bijlage eensluidend afschrift

Tegelijk neergelegd : gecoördineerde statuten, revisoraal verslag en verslag raad van bestuur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 09.07.2014 14279-0207-016
29/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grl~ fe lei 7e Rechtbank van Koopkaf te AnPidrerpen, op

Griffie 2 0 AUG, 2012

HhII II 111111 II IIIIIIIII

*iaia~~aa*

10

Ondernemingsnr : 0848 .087. 529

Benaming

(voluit) : "Louis Belgium"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Lange Lobroekstraat 41 - 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op zestien augustus tweeduizend en twaalf.

1. De nauwkeurige aanwijzing van de vennoten:

1, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WRECKORDS", gevestigd te 2000

Antwerpen, Rodestraat 29, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0462.925.273, BTW-plichtige,

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOX 3", gevestigd te 2610 Wilrijk, Prins

Boudewijnlaan 313, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0806.183.430, BTW-plichtige.

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: "Louis Belgium"

3. De zetel van de vennootschap: 2060 Antwerpen, Lange Lobroekstraat 41-45, in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen

4. Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

* alle bewerkingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met of betrekking hebben op de invoer, uitvoer, doorvoer, de aankoop, de verkoop, de handel in, de fabricage van, de bewerking en herstelling van alle brillen, monturen, brilglazen, contactlenzen, visueel materieel, precisieinstrumenten, zonnebrillen, brillen voor de bescherming van de ogen, instrumenten voor verbetering van gezichtsstoornissen, en alle optische artikelen in de meest ruime betekenis van het woord, alsook van alle onderdelen en toebehoren daartoe.

* de groot- en kleinhandel in bovengemelde producten en artikelen en dit zowel in fysische verkoopruimten als via het internet.

De vennootschap mag

* alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen;

* alle hoegenaamde handels -, nijverheids -, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, die van aard zijn dit te begunstigen, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking ervan;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland, De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken.

* deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

5. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bediraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00), verdeeld in

honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

c) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. ln laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een natuurlijk persoon te zijn.

Tot niet-statutaire zaakvoerders werden voor onbepaalde termijn benoemd:

1. De heer BOON, Bert, Bernard, geboren te Wilrijk op 13 december 1974, wonend te 2000 Antwerpen, Rodestraat 29 D

2. De heer CUPERUS Jacob, Lucas, Anthonie, geboren te Zuidhoom (Nederland) op 24 maart 1965, wonend te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 15.

~D 3. Mevrouw FRANCQ Hilde, geboren te Anderlecht op 30 augustus 1965, wonend te 2600 Berchem, Prins

11 Boudewijnlaan 77.

De opdracht van zaakvoerder is NIET bezoldigd.

L« Krachtens artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende zaakvoerders.

c Commissaris : De comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

X b) Intern bestuur:

Wanneer meerdere zaakvoerders zijn benoemd, zijn zij als college bevoegd om alle handelingen van intern

b bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met

re uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

e De vennootschap wordt In en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende

d zaakvoerders.

1 Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het

N directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij

Nonder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die

ç belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

0 8. Het begin en het einde van het boekjaar:

ch N één juli - dertig juni, en voor de eerste maal op dertig juni tweeduizend veertien (2014).

10. a) Gewone algemene vergadering:

et de eerste vrijdag van de maand december om zestien (16:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar

tweeduizend veertien (2014).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

etElke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een persoon, al dan niet vennoot, aan

CA wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

el Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging te

rm belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

tc) Stemrecht: Elk aandeel geeft rechtop één stem.

pq 10. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst - reserve:

s1 Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

etHet saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

b) de wijze van vereffening:

onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten,

11. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan de vennootschap onder firma

"ADMINISTRATIE, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deume

(Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2440 Deurne (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot :

a) inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op

de Toegevoegde Waarde. "

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 16 augustus 2012, met in bijlage : vijf volmachten, en uittreksel,

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

i'

J

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
'LOUIS BELGIUM'

Adresse
LANGE LOBROEKSTRAAT 41-45 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande