AFR SAFETY SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFR SAFETY SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.839.828

Publication

14/01/2013
ÿþA

Modwad 14.t



Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iº%



IIil III M III I~I~IIIYINMII

" i3ooeaai"

fiL10rgdG'gel teT re kîQ e7;7 de Re'ChtbaJii ven fivaphoad41 10 Afifterpoià, op

~ 2 JAg zre

Griffie

Ondernemingsnr

Benaming O 5 O o Q" k J 8 2 8

:

(votuit) : AFR Safety Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2160 Wommelgem, Selsaetentuinwijk 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deurne op 20 december 2012, nog te registreren, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AFR Safety Services" werd opgericht, als volgt:

1) Vennoot: "JL RIETDIJK HOLDING BUITENLAND", besloten vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te 3233 LM Oostvoorne (Nederland), Langeweg 171A, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Rotterdam onder nummer 52046192.

2) Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "AFR Safety Services",-

3) Zetel: gevestigd te 2160 Wommelgem, Selsaetentuinwijk 40.

4) Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

5) Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland:

-de verhuring van diverse materialen en diensten waaronder telefoons, GSM's, allerhande radiotoestellen en diverse toebehoren met betrekking van telefonie in de meest ruime zin van het woord

-groothandel, kleinhandel, import, export, aankoop en verkoop van radio-elektrische toestellen en materialen

-diverse toebehoren en uitrustingsgoederen voor schepen en allerhande boord en bunkerproviand, evenals het leveren van allerhande proviand aan diverse schepen, boten en diverse vaartuigen en offshore platformen

-het leveren van allerhande diensten aan schepen, zoals ondermeer het onderhoud, de herstelling en het leveren van wisselstukken met betrekking tot diverse motoren, machines en allerhande toestellen in de meest ruime zin

-het verhuren van diverse goederen en diensten aan schepen en off-shore platformen

-het optreden als zeevaartagentschap

-groothandel, kleinhandel, import, export, aankoop en verkoop van allerhande goederen in het kader van bosontginning, gezaagd hout, half afgewerkte producten van hout of van verbeterd hout

-groothandel, kleinhandel, import, export, aankoop en verkoop van producten van de scheikundige

nijverheid en meer in het bijzonder rubber rubberproducten

-groothandel, kleinhandel, import, export, aankoop en verkoop van drogisterijartikelen en onderhoudsproducten

-groothandel, kleinhandel, import, export, aankoop en verkoop van allerhande artikelen in het kader van brandpreventie waaronder allerhande brandblusapparaten en brandblussystemen, evenals het onderhoud en de herstelling ervan.

- brandtechnische controle van schepen en off-shore platformen, waarin onder meer begrepen gasdetectie,

keuring van brandblusinstallatie

- inspectie, herstelling, levering en plaatsing alsook certificering van alle toestellen en installaties dewelke de

veiligheid waarborgen op schepen en off-shore platformen

- het keuren, eiken en certificeren van kompassen

-ontwikkeling en keuring, plaatsing, montage, invoer en uitvoer, groot- en kleinhandel in koeltechniek voor

airco's en industriële koelsystemen

-groothandel, kleinhandel, import, export, aankoop en verkoop van allerhande laboratoriumapparatuur

-groothandel, kleinhandel, import, export, aankoop en verkoop van technische installaties

-het optreden als tussenpersoon in de handel

Het bovenstaande dient in de breedst mogelijke zin worden opgevat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

b Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge r. De vennootschap handelt zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

6) Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 800 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De enige oprichter tekent in op aile aandelen, onderschrijft elk van deze aandelen volledig door middel van inbreng in geld en volstort elk van deze aandelen volledig, zodat er niets meer te volstorten blijft.

Notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume bevestigt dat het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd op rekening nummer BE64 0016 8608 8352 bij BNP Paribas Fortis,

7) Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

8) Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de derde woensdag van de maand juni om veertien (14.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

9) Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

10) Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

11) Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

12) Zaakvoerder: Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: besloten vennootschap naar Nederlands recht "JL RIETDIJK HOLDING BUITENLAND", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer RIETDIJK Jeroen Leendert, wonende te 3231 CM te Brielle (Nederland), Rochus Meeuwiszoonweg 422. Haar mandaat wordt niet bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

13) Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de derde woensdag van de maand juni tweeduizend veertien om veertien uur.

14) Goedkeuring wordt verleend aan alle handelingen, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

15) Commissaris : Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet op de handelsvennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan

één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van

drie jaar, Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De oprichters besluiten om geen commissaris te benoemen.

16) Machten: Een bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Marleen Pauwels, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Bijenhofstraat 20, om met recht van in de plaatsstelling voor deze akte en volgende akten,



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

al dan niet onderhands, teneinde alle nodige formaliteiten te verrichten bij het ondernemingsloket, de

Kruispuntbank van ondernemingen, de diensten van de B.T.W. en alle andere administraties.

Voor ontledend uittreksel

afgeleverd voor registratie

Luc Mortelmans

notaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

-uitgifte akte dd. 20 december 2012





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 29.10.2015 15658-0290-011
12/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AFR SAFETY SERVICES

Adresse
SELSAETENTUINWIJK 40 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande