ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, AFGEKORT : ACI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, AFGEKORT : ACI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.897.959

Publication

27/05/2014
ÿþr mod 11.1

(pnj

2141901

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d kte

ll

*14107314*

LEGD

16 ME! 2014

RECHTBANK van KOOPi-tsi'VDEL

ANTWERPtiltiffie. MECHEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernetningsnr,: 0440.897.959

Benaming voluit):( ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL

(verkort) : ACI

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Bartstraat 34

(volledig adres) 2560 Nijlen

Onderwerp(en) akte: NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BIJ UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 14 mei 2014 overeenkomstig artikel 719 W.Venn,: betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met het oog op de overneming door de naamloze vennootschap "ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL", in het kort "ACP, RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 0440.897959, met zetel te 2560 Nijlen, Bartstraat 34 (de "overnemende vennootschap"), van de naamloze vennootschap "ACTOTECH'', RPR Brussel 0430.041.877, met zetel te 1780 Wemmel, P. Remekerstraat 22 (de "over te nemen vennootschap").











Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de bestuursorganen van de naamloze vennootschap ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort ACI, met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Bartstraat 34, en van de naamloze vennootschap ACTOTECH, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, P. Remekerstraat 22, in onderling overleg volgend voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van de naamloze vennootschap ACTOTECH door de naamloze vennootschap ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort ACI, zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van ACTOTECH NV naar ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort ACI, NV overgaat.

De bestuursorganen van ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort AC!, NV en ACTOTECH NV zetten dan uiteen als volgt:

Vermeldingen voorzien bil artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen:

De over te nemen vennootschap is:

ACTOTECH, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, P. Remekerstraat 22, ingeschreven in het rechts personenregister Brussel onder het ondernemingsnummer 0430.041.877, met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 4 van haar statuten luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: het plaatsen, installeren, de constructie, de handel in bouwkundige contructies

in kunststof en/of metaal en/of aluminium.

Dit alles in de meest ruime zin."

De overnemende vennootschap is:













ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort ACI, met maatsohappelijke zetel te 2560 Nijlen, Bartstraa.t 34, ingeschreven_in het rechtspersone_r3regi_ster,Antwerien, afdeling Mechelen onder het;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ondernemingsnummer 0440.897.959, met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, waarvan het maOtschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

De invoer, doorvoer, uitvoer, fabricatie en vertegenwoordiging van, de groothandel, kleinhandel, handel in het algemeen en makelarij in, kortom elke handelstransactie op het gebied van elektronica en aanverwante gebieden; bij wijze van voorbeeld, maar zonder enige beperking, alle verrichtingen In verband met computers in de breedste zin van het woord; alsmede alle comerciële daden in verband met elektronische apparaten en onderdelen ervan die noodzakelijk zijn om de hiervoor beschreven activiteiten te implementeren.

Het optreden als dienstencentrum inzake administratieve, financiële, commerciële, sociale, personeels- en andere aangelegenheden ten dienste van derden en in het algemeen tegen vergoeding.

Het behouden en in de ruimste zin van het woord het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium gevormd door de inbrengen en inkomsten van roerende en onroerende goederen; het nemen van deelnemingen onder om het even welke vorm in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en aile andere beleggingsvormen; de verwerving door aankoop, onderschrijving of elke andere wijze alsook de vervreemding door verkoop, ruil of elke andere wijze van roerende waarden van aile aard, het beheer, de controle over en de tegeldemaking van deze participaties.

De vennootschap mag eveneens alla fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en te gelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

Zij Kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder te verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen.

In het algemeen zal de vennootschap aile roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf datum van het verlijden van de fusieakten 1 april 2014.

3° De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

4° leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Bodemsanering

Hef vermogen van de over te nemen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

Aanvullende benalirmen

Onderhavig fusievoorstel zal door de zorgen van de bestuursorganen van de aan de fusieoperatie deelnemende vennootschappen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en te Brussel.

De bestuursorganen van voornoemde te fuseren vennootschappen zullen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders zo snel mogelijk na het verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onderhavig fusievoorstel betreffende de fusie door

b,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

$. Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

/Jr

overname van ACTOTECH NV, met inbegrip van al haar activa en passiva, door ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, in het kort AGI NV voorleggen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd zullen aile kosten die verband houden met deze verrichting worden gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor een gelijk deel en waarbij elke vennootschap instaat voor de betaling van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden. In geval van goedkeuring van het fusievoorstel zullen alle kosten worden gedragen door de ovememende vennootschap.

VOOR ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL NV (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP)

LILOMHOLD NV,

Afgevaardigd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

MERTENS Lode

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 14 mei 2014)

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2141901 na neerlegging ter griffie van de akte

bel

a; BE Sta

NEERGELEGD

04 -07- 2014

FIRCHTSZüntgiri KOORMANPEL

AN_TWERPENi_Kie fvfgefiCLE2tr

111111111JR1,1.11A,11,0 IflhI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0440.897.959

Benaming (voluit) ; AD VICE CONSULTING INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Bartstraat 34

(volledig adres) 2560 Nijlen (Kessel)

Onderwerp(en) akte: FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd véo5r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Mechelen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 junl 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (hierna de "Fusie") door vereniging van alle aandelen in één hand door de naamloze vennootschap "ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL", in het kart "ACI", RPR Antwerpen, afdeling Mechelen 0440.897.959, met zetel te 2560 Nijlen (Kessel), Bartstraat 34 (de "Overnemende Vennootschap") met de naamloze vennootschap "ACTOTECH", RPR Brussel 0430.041.877, met zetel te 1780 Wemmel, P. Remekerstraat 22 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 14 mei 2014.

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak werden haar effecten gesorteerd per 1 april 2014 om 00.00 uur, Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 april 2014 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt (en fiscaal, vanuit het oogpunt van de directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is per 1 april 2014 om 00h00 overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. I. De vergadering gelaste vooreerst iedere bestuurder met het formaliseren van deze fusieverrichting op elk vlak en verleende de ruimste machtigingen aan iedere bestuurder tot uitvoering van alle voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Overgenomen Vennootschap en de Ovememende Vennootschap tegenover aile ; overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen aangaande de Fusie, wanneer die een feit is, concrete uitvoering te geven,

Il. De vergadering verleende bij deze verder ook aan iedere bestuurder afzonderlijk alsook aan de heer

" ACHTEN Dirk Kamiel Anna, geboren te Ekeren op 20 september 1955, wonende te 2970 Schilde ('s Gravenwezel), Hoge Haar 26, en de heer MERTENS Willy August Maria, geboren te Lier op 18 oktober 1955, wonende te 2660 Nijlen (Kessel), Bartstraat 34, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap te vertegenwoordigen:

- bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling , van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, ' alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap resulterend uit deze fusieoperatie, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel naar aanleiding van deze fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en akten uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de vennootschap;

- bij alle belastingadministraties teneinde daar alle formaliteiten te vervullen inzake de stopzetting van de: , werkzaamheden door de Vennootschap en de schrapping van de vennootschap en alle nog uit te voeren aangiften te doen als gevolg van en in het kader van deze fusieoperatie en de ontbinding zonder vereffening van de Overgenomen Vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetd; van de perso(o)men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mol 111

- bij alle sociaalrechtelijke administraties en de sociale secretariaten teneinde daar aile formaliteiten te

vervullen inzake de schrapping van de Overgenomen Vennootschap.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd',- afschrift akte.

Op de laatste bu. van LjE vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ver,r,

.4

benoudoil aan het Belgisch Staatsblad

I

24/12/2013 : ME090987
20/11/2014 : ME090987
27/11/2014 : ME090987
09/01/2015 : ME090987
16/01/2013 : ME090987
14/01/2013 : ME090987
10/01/2013 : ME090987
29/12/2010 : ME090987
20/01/2010 : ME090987
16/01/2009 : ME090987
06/02/2008 : ME090987
03/01/2008 : ME090987
29/12/2006 : ME090987
27/01/2006 : ME090987
23/01/2006 : ME090987
28/01/2005 : ME090987
17/08/2004 : ME090987
28/01/2004 : ME090987
03/02/2003 : MEA015969
21/01/2003 : MEA015969
30/09/2002 : AN277176
05/02/2002 : AN277176
21/06/2000 : AN277176
04/02/2016 : ME090987
01/01/1992 : AN277176
12/06/1990 : AN277176

Coordonnées
ADVICE CONSULTING INTERNATIONAL, AFGEKORT : …

Adresse
BARTSTRAAT 34 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande