9DESIGN.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 9DESIGN.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.102.323

Publication

21/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 14.08.2014 14430-0161-007
05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.01.2014, NGL 31.01.2014 14023-0410-007
08/02/2012
ÿþme 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

" iaos3se9

Ondernemingsnr:

Benaming (voluit) : 9design.be

~~:,~'~~~~~ terr~rs~+`'rie yen de Rechtbank. -,. i'.9r1 rt00;:h17..7?7M i s ,,nsE°,TPrpeir, nr)

1 02. 3 2 3 2 n 1AP1mi?

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kernenergiestraat 77

2610 Antwerpen-Wilrijk

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 23 januari 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat 1) De heer BOUTELEGIER Roeland Dries, geboren te

Brugge op zesentwintig februari negentienhonderd

vierenzeventig, wonende te 2060 Antwerpen, Rotterdamstraat 36, en 2) De heer HELSEN Werner Karel, geboren te Herentals op vierentwintig juli negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2620 Hemiksem, Eikenlaan 14,een vennootschap hebben opgericht en meer bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, met maat-

schappelijke zetel te 2610 Antwerpen-Wilrijk,

Kernenergiestraat 77 'en met maatschappelijke naam "9design.be".

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel:

-Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan

-Vervaardiging van metalen deuren en vensters

-Vervaardiging van huishoudelijke en sanitaire artikelen van

metaal

-Vervaardiging van verpakkingsmachines

-Ontwerpen van textielpatronen, kleding, juwelen, meubels en decoratieartikelen

-Activiteiten van industriële designers

-Activiteiten van grafische designers

-Activiteiten van interieurdecorateurs

-Activiteiten van decorateur-etalagisten

-Overige activiteiten van gespecialiseerde designers

-lnterieurarchitecten

-Marketing

En dit alles in de ruimste zin, zonder dat de boven-staande

opsomming beperkend zou zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consigna-tie,

in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoor-diger.

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge - De handel in eigen onroerend goed, de onroerende lease, de verhuur, de ruil en de pacht in de meest uitgebreide

betekenis.

- Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm belangen en participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande of nog op te richten vennoot-schappen, verenigingen of ondernemingen. Zij kan deze be-langen en participaties beheren, te gelde maken en valo-riseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de vennootschappen, verenigingen of on-dernemingen waarin zij participeert en door ze techni-sche, administratieve en

financiële bijstand te verlenen.

De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen, verenigingen of ondernemingen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren. Zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar aanvaarden.

Zij kan vennootschappen in vereffening stellen.

De vennootschap kan om het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uitvoering ervan alle activiteiten stellen, welke hiervoor noodzakelijk zijn.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toe-staan of andere waarborgen verstrekken.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend

euro (¬ 20.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

De inschrijving in geld werd volledig volgestort.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge mod 11.1

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De oprichters hebben verklaard dat uit door hen te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikelen 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen commissaris benoemd moet worden.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt

ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke

reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering

of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering of jaarbeslissing te nemen overeenkomstig artikel 18 van de statuten zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

De heer Boutelegier Roeland en de heer Helsen Werner, voornoemd, worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Bijzondere volmacht

Er wordt volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid "Fiduciaire Fiscura", te 2100 Antwerpen-Deurne, Ter Rivierenlaan 188, ingeschreven in het rechts-personenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0413.839.414, teneinde namens de vennootschap:

inschrijving te nemen in het rechtspersonenregister, alsook om alle latere wijzigingen of schrappingen uit te voeren;

ti

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- namens de vennootschap alle nodige administratieve handelingen te verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de vennootschap;

- namens de vennootschappen alle handelingen te verrichten tegenover de BTW-administratie.

Betreffende voorgaande punten kunnen deze volmachthouders alle formaliteiten vervullen, alle dokumenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is om de oprichting en de latere wijzigingen van de vennootschap te volbrengen, zoals onder meer het aanvragen van vergunningen. De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op heden werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van de datum van de oprichting.

Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, 68, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 19.07.2016 16335-0043-009

Coordonnées
9DESIGN.BE

Adresse
KERNENERGIESTRAAT 77 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande