ABN AMRO FINANCE (BELGIUM)

NV


Dénomination : ABN AMRO FINANCE (BELGIUM)
Forme juridique : NV
N° entreprise : 404.474.756

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.04.2014, NGL 17.04.2014 14093-0261-029
16/04/2014
ÿþe mod 11.1





c) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



'1,5>

C " »

04 AVR. 2014

Griffie

111111filg101111

Ondernemingsnr 0404474756

Benaming (volte) : ABN AMRO FINANCE (BELGIUM)

;!

(verkort) :

1.

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel kanselanjstraat 17a

1000 Brussel

Onderwerp akte : NV: FUSIE DOOR OVERNEMING

Tekst

UITTREKSEL VOOR REGISTRATIE

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen van de naamloze vennootschap ALLEASEHOLD (België), met zetel te Brussel (de overnemende vennootschap) en de naamloze vennootschap ABN AMRO FINANCE (Belgium), met zetel te Brussel (de overgenomen vennootschap), gehouden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen-Borgerhout, dat de aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen.

I. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap ALLEASEHOLD (België) het gehele vermogen van de

.1

naamloze vennootschap "ABN AMRO Finance (Belgium)", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voormelde fusievoorstel.

De voorwaarden in dit fusievoorstel bepalen onder meer:

a.. De ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald als volgt:

2.760 volstorte nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap "ALLEASEHOLD (België)" worgen uitgereikt aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ABN AMRO FINANCE (Belgium)"

Aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

b. Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen niet,.

stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

c. De nieuw uitgegeven aandelen geven recht op winstdeelname vanaf 1 januari 2014. Er zijn geen speciale rechten voorzien voor deze nieuwe aandelen.

Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "ABN AMRO FINANCE (Belgium)" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap "ALLEASEHOLD (België)".

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, haar cliënteel, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming.

Lasten en voorwaarden van de overgang

De overgang van het vermogen van de naamloze vennootschap ABN AMRO FINANCE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

mod11.1

1. Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met aile eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2, De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekering dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvergelijking kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op aile goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. De inbreng omvat tevens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

IV. Machten

Aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap wordt volmacht gegeven om: de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot beide bij de fusie betrokken vennootschappen te verrichten;

de aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen;

alle formaliteiten te vervullen nodig of dienstig voor de praktische overgang van de vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap.

V. Kwiitind bestuurders

Ontslag en kwijting wordt verleend aan alle bestuurders van de overgenomen vennootschap voor het door hen uitgeoefende mandaat voor aile handelingen gesteld voor de lopende periode lopende van 1 januari 2014 tot en met heden.

VI. Wilzioino van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende vennootschap als volgt te wijzigen:

Wijziging van artikel 5 van de statuten als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtenzeventig miljoen tweehonderdenvijfduizend driehonderdzevenendertig euro vierenzestig cent (¬ 78.205.337,64), vertegenwoordigd door vierduizend zevenentachtig (4.087) aandelen, vertegenwoordigend elk één/ vierduizend zevenentachtigste van het vennootschapsvermogen, aile volstort.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten voortvloeiend uit deze akte te vervullen bij de Kruispuntbank. der Ondernemingen, wordt volmacht gegeven aan ABN AMRO Bank nv, vennootschap naar Nederlands recht met zetel te 1082 PP Amsterdam, Nederland, Gustav Mahlerlaan 10, ingeschreven bij de kamer van koophandel te Amsterdam onder het nummer 34334259, handelend via haar bijkantoor in België te 2600 Berchem, Roderveldlaan 5 b4, ingeschreven onder het RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0819.210.332, BTW BE 0819.210.332, vertegenwoordigd door de heer André De Keere of de heer Roeland Van Messem of mevrouw An Slommaert, elk met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Patrick Vandeputte

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van het proces-verbaal van 1 april 2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

_~ = i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r~di FEB 201e

_~.

era~

I IIIIIIIIIBIIII~I

*iaoa~na*

111

Ondernemingsnr : 0404.474.756

Benaming

(voluit) : ABN AMRO Finance (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kanselarijstraat 17a, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : beëindiging mandaat 1 benoeming bestuurders

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 3 februari 2014 dat

de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van ABN AMRO Finance (Belgium) N.V.

het volgende heeft besloten:

1, beëindiging van het mandaat van de heer Ger Huiberse als bestuurder en kwijting:

De vergadering heeft besloten om het mandaat van de heer Ger Huiberse per 3 februari 2014 te beëindigen en verleent hierbij kwijting.

2. benoeming van 1 bestuurder;

De vergadering benoemt de heer Bruno de Geest, met woonplaats te Paul Parmentierlaan 121/31, 8300 Knokke als bestuurder voor een periode met aanvang per 3 februari 2014 en eindigend na de jaarvergadering van 2014. Dit mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Aldus opgemaakt te Brussel door:

de heren Bruno De Geest en Victor van der Kwast, beiden bestuurders van ABN AMRO Finance (Belgium)

N.V.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

- de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 3 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2014
ÿþ Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1111p1p9111911i1111111

ti,Quser

DEC 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.474.756

Benaming

(voluit) : ABN AMRO Finance (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kanselarijstraat 17a, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusievoorstel in het kader van een (gewone) fusie door overneming

Neerlegging fusievoorstel d.d. 17 december 2013 inzake een (gewone) fusie door overneming van de vennootschap ABN AMRO Finance (Belgium) N.V. door de vennootschap Alleasehold (België) N.V., opgesteld overeenkomstig artikel 693 e.v. W. Venn., goedgekeurd door de bestuursorganen van de respectievelijke vennootschappen met de volgende inhoud;

A. De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap "ALLEASEHOLD (België)", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Kanselarijstraat 17A. De vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (RPR Brussel) onder het nummer 0435.522.575 en is geen BTW-plichtige.

Deze vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris André van der Vorst te Elsene op 3 oktober 1988, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 november 1988 onder nummer 881101-214.

De statuten zijn voor het laatst gewijzigd op 25 april 2005 blijkens akte verleden voor notaris Paul Maselis te Schaarbeek (Brussel), gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 mei 2005 onder nummer 05073197.

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 33.143.364,26 (drieëndertig miljoen honderd drieënveertig duizend driehonderd vierenzestig euro en zesentwintig eurocent) en is vertegenwoordigd door 1.337 (duizend driehonderd zevenendertig) aandelen zonder nominale waarde.

Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, of in deelneming mei derden, door haar zelf of door tussenkomst van elk ander fysisch of moreel persoon, in België of in het, buitenland:

-aile verrichtingen hoe ook genaamd die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, de verhuring, de leasing, de valorisatie, de bouw, de verbouwing, de uitbating of het beheer van roerende en onroerende: , goederen, erin begrepen uitrustingen, installaties, waarden in portefeuille, evenals het beheer en de organisatie' van handelszaken;

-alle financiële verrichtingen  uitzondering nochtans gemaakt van deze door de wet aan de depositobanken, private spaarkassen en wisselagenten voorbehouden - en commerciële verrichtingen, en: namelijk:

ode deelneming, onder welke vorm ook, aan de vorming, aan de ontwikkeling, aan de omvorming en aan de; kontrole van elke Belgische of buitenlandse onderneming;

ode verlening aan zulke ondernemingen van alle steun, inzonderheid financiële, technische, commerciële of, administratieve, er inbegrepen deze onder vorm van borgstelling, aval, of van onverschillig welke waarborg,; zelfs hypothecaire.

In het algemeen mag de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoe ook genaamd, doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, in hoofdzaak of bijkomstig, geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te begunstigen.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van die aard zijn om de uitbreiding van

de_onderneming _te begunstigert en_ ermee_samensmelten,'_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ALLEASEHOLD (België) N.V, wordt hierna de "Overnemende Vennootschap" genoemd. De Overnemende

Vennootschap wordt hier vertegenwoordigd door:

- mevrouw Belinda Schouten, bestuurder en

- de heer Ger Huiberse, bestuurder

2.De naamloze vennootschap "ABN AMRO FINANCE (Belgium) N.V.", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Kanselarijstraat 17A. De vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (RPR Brussel) onder het nummer 0404.474.756 en is geen BTW-plichtige.

Deze vennootschap werd opgericht onder de naam "Internationale Handels- en Diamantbank" bij akte verleden door notaris Frederic Deckers te Antwerpen op 29 juli 1960, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 augustus 1960 onder nummer 243.302.

De statuten zijn voor het laatst gewijzigd op 28 augustus 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 september 2009 onder nummer 09129683.

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 45.061.973,38 (vijf en veertig miljoen één en zestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro acht en dertig eurocent) en is vertegenwoordigd door 2.291.800 (twee miljoen tweehonderd één en negentig duizend achthonderd) aandelen zonder nominale waarde, allen van hetzelfde type en met dezelfde rechten.

Volgens artikel 2 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het  zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, of in deelneming met derden, door haarzelf of door tussenkomst van elk ander fysisch of moreel persoon, in België of in het buitenland  doen van:

-alle verrichtingen hoe ook genaamd die betrekking hebben op de aankoop, de verkoop, de verhuring, de leasing, de valorisatie, de bouw, de verbouwing, de uitbating of het beheer van roerende en onroerende goederen, erin begrepen uitrustingen, installaties, waarden in portefeuille, evenals het beheer en de organisatie van handetszaken;

-alle financiële verrichtingen  uitzondering nochtans gemaakt van deze door de wet van tweeëntwintig maart negentienhonderd drieënnegentig aan de kredietinstellingen voorbehouden - en commerciële verrichtingen waaronder:

ode deelneming, onder welke vorm ook, aan de vorming, aan de ontwikkeling, aan de omvorming en aan de controle van elke Belgische of buitenlandse onderneming.

oDe verlening aan zulke ondernemingen van alle steun, inzonderheid financiële, technische, commerciële of administratieve, er inbegrepen deze onder vorm van borgstelling, aval, of van onverschillig welke waarborg, zelfs hypothecaire.

° In hét algemeen mag de vennootschap alle industriële , commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoe ook genaamd, doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, in hoofdzaak of bijkomstig, geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te begunstigen.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van de onderneming te begunstigen en ermee samensmelten."

ABN AMRO Finance (Belgium) N.V. wordt hierna de "Over Te Nemen Vennootschap" genoemd. De Over Te

Nemen Vennootschap wordt hier vertegenwoordigd door:

- de heer Victor van der Kwast, bestuurder; en

- de heer Ger Huiberse, bestuurder

Naar voornoemde vennootschappen wordt hierna gezamenlijk verwezen als de "Vennootschappen".

B.Voorstel van (gewone) fusie door overneming

In aanmerking nemende dat de raden van bestuur van de Vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een (gewone) fusie door overneming door te voeren waarbij alle activa en passiva, rechten en plichten van de Over te Nemen Vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikel 693 e.v. W. Venn., zullen overgaan op de Overnemende Vennootschap, verbinden de raden van bestuur van de genoemde Vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde Vennootschappen een fusie door overneming tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van de Vennootschappen.

Aldus wordt het hiernavolgende voorgesteld:

6,1,  De ruilverhouding

Y i

De ruilverhouding is gebaseerd op het eigen vermogen van de Vennootschappen per 31 december 2012, waarbij bij de Over Te Nemen Vennootschap het eigen vermogen van ABN AMRO Active Invest NV per 31 december 2012 mee in rekening werd genomen, ingevolge de geruisloze fusie van de Over Te Nemen Vennootschap met ABN AMRO Active Invest NV.

Q'Over Te Nemen Vennootschap

-Eigen vermogen: EUR 43.359.062,29

-Aantal aandelen: 2.291.800

-Waarde per aandeel: EUR 18,92

DOvernemende Vennootschap

-Eigen vermogen: EUR 20.730.041,76

-Aantal aandelen: 1.337

-Waarde per aandeel: EUR 15.504,89

Op basis van deze waarden per aandeel bedraagt de ruilverhouding 0,0012 (=.18,92/15.504,89),

B.2.  Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

1n ruil voor de gehele overname van alle activa/passiva en van aile rechten/plichten ingevolge de ,

voorgenomen fusie door overneming zal de aandeelhouder van de Over Te Nemen Vennootschap vergoed

worden door uitgifte van 2.750 (= 0,0012 x 2.291.800) nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap.

B,3,  Datum recht winstdeelname  Datum overname verbintenissen

De nieuw uitgegeven aandelen zullen delen in de winst vanaf 1 januari 2014. Er zijn geen speciale rechten

voorzien voor deze nieuwe aandelen,

De verrichtingen van de Over Te Nemen Vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn

verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2014.

B.4,  Overige verplichte vermeldingen (art. 693 W.Venn.)

Er zijn in de Over Te Nemen Vennootschap geen vennoten of houders van andere effecten die bijzondere

rechten hebben. Na de fusie zullen alle aandelen dezelfde rechten hebben en zullen alle aandelen tot dezelfde

categorie behoren.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de Over Te Nemen Vennootschap,

noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap.

C.Bijkomende vermeldingen

Het huidige voorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschappen, overeenkomstig artikel 693, lid 3 W, Venn., minstens 6 weken na de neerlegging van het huidige fusievoorstel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, In geval van verwezenlijking van de voorgenomen fusie zullen in elke vennootschap de notulen van de algemene vergadering waarin tot de fusie besloten wordt, opgesteld worden bij authentieke akte. De streefdatum voor de', goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 maart 2014, Bij' goedkeuring van het fusievoorstel worden aile kosten gedragen door de Overnemende Vennootschap. "

Opgemaakt in 4 (vier) exemplaren op 17 december 2013 te Brussel, waarvan 1 (één) exemplaar voor de Over Te Nemen Vennootschap, 1 (één) exemplaar voor de Overgenomen Vennootschap en 2 (twee) exemplaren voor de grifffe van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

de heren Ger Huiberse en Victor van der Kwast,

bestuurders van ABN AMRO Finance (Belgium) N.V,

GELIJKTlJD1GE NEERLEGGING;

- fusievoorstel d.d. 17 december 2013

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013
ÿþmod 11.1

Ondernemingsar : 0404474756

Benaming (voluit) : ABN AMRO Finance (Belgium)

(verkort) : ABN Bank

Rechtsvorm : naamloze vennootchap

Zetel : kanselarijstraat 17 bus A 1000 Brussel

Onderwerp akte :Fusie voor overneming met vereenvoudigde procedure (geruisloze fusie)

vergadering van de overnemende vennootschap

"

UITTREKSEL NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 26.7.2013 inhoudende proces-verbaal van; buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ABN AMRO Finance! (Belgium) dat de aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal; de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen

1. Kennisneming en bespreking van het fusievoorstel de dato 23 mei 2013, opgesteld door; de organen van bestuur van de vennootschappen "ABN AMRO Finance (Belgium)" en; "ABN AMRO Active Invest", met toepassing van artikel 719 van het Wetboek van; Vennootschappen en neergelegd op 27 mei 2013 op de Griffie van de Rechtbank van; Koophandel te Brussel , ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap! (artikel 720 Wetboek van Vennootschappen).

2, Fusiebesluit waarbij de vennootschap bij wijze van fusie volgens de vereenvoudigde procedure (geruisloze fusie), de naamloze vennootschap `ABN AMRO! Active Invest', gevestigd te 1000 Brussel Kanselarijstraat 17A, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0406.283.312 overneemt volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in het fusievoorstel waarvan sprake in het eerste agendapunt. Vanaf één januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de! ï overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de! overnemende vennootschap. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen niet;; stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

YY

3, Vaststelling van het tot stand komen van de fusie.

Het archief van de vennootschap omvattende alle boeken en documenten die zij; wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende; vennootschap in de zetel bewaard,

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder! algemene titel alle lopende overeenkomsten die de vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met; de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen, en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap, met alle rechten en: plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld ;; dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang; aan eenieder tegenwerpelijk te maken. De overgenomen vennootschap heeft geen personeel.

;i De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten verbonden aan de; handelszaak van de overgenomen vennootschap_ Dever.gallering verzoekt m 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoudei aan het Belgisch StaatsblaY

nnexes du Moniteur belge

08/08/2013

et

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilfl ~In emee

5011lL. 2013

Griffie

"

mod 11.1

gtaatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden

4 aan het Belgisch Staatsblad

ondergetekende notaris, vast te stellen dat vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, gehouden op heden, samen met de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, waarvan de notulen in deze akte vervat zijn, het fusievoorstel heeft goedgekeurd, dat bijgevolg de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de overgenomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan.

4. Machtiging aan de raad van bestuur om de formaliteiten van openbaarmaking van de fusie te verrichten.

5. Kwijting te verlenen aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap voor de opdrachten uitgeoefend vanaf 1 januari 2013 tot de dag van de verwezenlijking van de fusie.

Teneinde de nodige formaliteiten voortvloeiend uit deze akte te vervullen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, wordt volmacht gegeven aan ABN AMRO Bank nv, vennootschap naar Nederlands recht met zetel te 1082 PP Amsterdam, Nederland, Gustav Mahlerlaan 10, ingeschreven bij de kamer van koophandel te Amsterdam onder het nummer 34334259, handelend via haar bijkantoor in België te 2600 Berchem, Roderveldlaan 5 b4, ingeschreven onder het RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0819.210.332, BTW BE 0819.210.332, vertegenwoordigd door de heer André De Keere of de heer Roeland Van Messem, elk met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL EN

AANGEHECHTE VOLMACHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013
ÿþ Mpd Woid 7 i.7

Luik B . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIIIIIIII~IIIIII 1111 2RUSSed.44

813094964" 6~ 3 Mi 20_ Li





Ondernemingsnr : 0404.474.756

Benaming

(voluit) : ABN AMRO Finance (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kanselarijstraat 17a, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurder

Er blijkt uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 23 mei 2013 dat

de gewone algemene-vergadering van aandeelhouders van ABN AMRO Finance (Belgium-)

het volgende heeft besloten:

1. herbenoeming van 1 bestuurder:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, om met onmiddellijke ingang :

De heer Ger Huiberse, met woonplaats te 2600 BERCHEM, Filip Williotstraat 29

te herbenoemen als bestuurder.

Het mandaat van de bestuurder zal onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014 vervallen.

Dit mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Aldus opgemaakt te Brussel door:

de heren Ger Huiberse en Victor van der Kwast, beiden bestuurders van ABN AMRO Finance (Belgium)

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

- de notulen van de gewone algemene vergadering van 23 mei 2013

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.04.2013, NGL 05.06.2013 13154-0416-024
05/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSEEL

~Y~J

Griffie '' er

Ondernemingsnr : 0404.474.756

Benaming

(voluit) : ABN AMRO Finance (Belgium)

*1306 59

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kanselarijstraat 17a, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel inzake geruisloze fusie (een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting)

Neerlegging fusievoorstel d.d. 23 mei 2013 inzake geruisloze fusie (een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting) van de vennootschap ABN AMRO ACTIVE INVEST N.V. door de vennootschap ABN AMRO FINANCE (Belgium) N.V., opgesteld overeenkomstig artikel 719 e.v, W. Venn., goedgekeurd door de bestuursorganen van de respectievelijke vennootschappen met de volgende inhoud:

A. De aan de voorgestelde geruisloze fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De Naamloze Vennootschap "ABN AMRO Finance (Belgium) N.V.", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Kanselarijstraat 17A. De -vennootschap is ingeschreven bil de Kruispuntbank van Ondernemingen . (RPR Brussel) onder het nummer BTW BE 0404.474.756.

Deze vennootschap werd opgericht onder de naam "Internationale Handels- en Diamantbank" bij akte; verleden door notaris Frederic Deckers te Antwerpen op 29 juli 1960, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 augustus 1960 onder nummer 243.302.

De statuten zijn voor het laatst gewijzigd op 28 augustus 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 september 2009 onder nummer 09129683.

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 45.061.973,38 (vijf en veertig miljoen één en zestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro acht en dertig eurocent) en is

" vertegenwoordigd door 2.291.800 (twee miljoen tweehonderd één en negentig duizend achthonderd) aandelen zonder nominale waarde, allen van hetzelfde type en met dezelfde rechten.

Volgens artikel 2 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel het  zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, of in deelneming met derden, door haarzelf of door tussenkomst van elk ander fysisch of moreel persoon, in België of in het buitenland  doen van:

-alle verrichtingen hoe ook genaamd die betrekking hebben op de aankoop, de verkoop, de verhuring, de leasing, de valorisatie, de bouw, de verbouwing; de uitbating of het beheer van roerende en onroerende goederen, erin begrepen uitrustingen, installaties, waarden in portefeuille, evenals het beheer en de organisatie van handelszaken;

-aile financiële verrichtingen  uitzondering nochtans gemaakt van deze door de wet van tweeëntwintig maart negentienhonderd drieënnegentig aan de kredietinstellingen voorbehouden - en commerciële verrichtingen waaronder:

*de deelneming, onder welke vorm ook, aan de vorming, aan de ontwikkeling, aan de omvorming en aan de controle van elke Belgische of buitenlandse onderneming.

*De verlening aan zulke ondernemingen van alle steun, inzonderheid financiële, technische, commerciële of administratieve, er inbegrepen deze onder vorm van borgstelling, aval, of van onverschillig welke waarborg, zelfs hypothecaire.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ln het algemeen mag de vennootschap alle industriële , commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoe ook genaamd, doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, in hoofdzaak of bijkomstig, geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te begunstigen.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van de onderneming te begunstigen en ermee samensmelten."

ABN AMRO Finance (Belgium) N.V. wordt hierna de "Overnemende Vennootschap" genoemd,

De Overnemende Vennootschap wordt inzake vertegenwoordigd door:

- de heer Victor van der Kwast, bestuurder; en

- de heer Ger Huiberse, bestuurder

2.De Naamloze Vennootschap "ABN AMRO Active Invest", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Kanselarijstraat 17A. De vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (RPR Brussel) onder het nummer BTW BE 0406.283.312.

Deze vennootschap werd opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en onder de naam "Corluy & C°" bij onderhandse akte van 28 november 1968, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 13 december 1968 onder nummer 3016-7.

De statuten zijn voor het laatst gewijzigd op 23 september 2009, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 oktober 2009 onder nummer 09140632.

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 2.899.937,78 (twee miljoen acht honderd negenennegentig duizend negen honderd zeven en dertig euro en achtenzeventig eurocent) en is vertegenwoordigd door 64.010 (vierenzestig duizend en tien) aandelen zonder nominale waarde.

Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel - zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, door haarzelf of door tussenkomst van elk ander natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland  het doen van:

(a)alle verrichtingen hoe ook genaamd die betrekking hebben op de aankoop, verkoop, de verhuring, de leasing, de valorisatie, de bouw, de verbouwing, de uitbating of het beheer van roerende en onroerende goederen, erin begrepen uitrustingen, installaties, waarden in portefeuille, evenals het beheer en de organisatie van handelszaken;

(b)alle financiële verrichtingen  uitzondering nochtans gemaakt van deze door de wet van tweeëntwintig

maart negentienhonderd drieënnegentig aan de kredietinstellingen voorbehouden - en commerciële

verrichtingen waaronder:

-de deelneming, onder welke vorm ook, aan de vorming, aan de ontwikkeling, aan de omvorming en aan de controle van elke Belgische of buitenlandse onderneming;

-de verlening aan zulke ondernemingen van alle steun, inzonderheid financiële, technische, commerciële of administratieve, er inbegrepen deze onder de vorm van borgstelling, aval, of van onverschillig welke waarborg, zelfs hypothecaire,

ln het algemeen mag de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoe ook genaamd, doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, in hoofdzaak of bijkomstig, geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te begunstigen.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van die aard zijn om de uitbreiding van de onderneming te begunstigen en ermee samensmelten."

ABN AMRO Active Invest N.V. wordt hierna de "Over te Nemen Vennootschap" genoemd.

De Over te Nemen Vennootschap wordt inzake vertegenwoordigd door:

- de heer Victor van der Kwast, bestuurder; en

- de heer Ger Huiberse, bestuurder

Naar de hogervemielde vennootschappen wordt hierna gezamenlijk verwezen als de "Vennootschappen". B.Voorstel van geruisloze fusie

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde Vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een geruisloze fusie door te voeren waarbij alle activa en passiva van de Over te Nemen Vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 t.e.m. 727 W. Venn., zullen overgaan op de Overnemende Vennootschap, verbinden de bestuursorganen van de genoemde Vennootschappen zich

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde Vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze Vennootschappen.

Aldus wordt het hiernavolgende voorgesteld:

-De Overnemende Vennootschap zal ingevolge geruisloze fusie het geheel van de activa en passiva overnemen van de Over te Nemen Vennootschap.

-De 64.010 aandelen die het gehele kapitaal van de Over te Nemen Vennootschap vertegenwoordigen, worden en zullen tot en met de datum van de goedkeuring van de voorziene fusie worden aangehouden door de Overnemende Vennootschap, ln toepassing van artikel 726 W,Venn. zal er geen enkel aandeel worden uitgegeven door de Overnemende Vennootschap in ruil voor de aandelen van de Over te Nemen Vennootschap. Overeenkomstig artikel 78 KBIW.Venn. zullen de 64.010 aandelen die gehouden worden door de Overnemende Vennootschap, vernietigd worden. Er bestaat dan ook geen enkele reden om een ruilverhouding vast te stellen.

-Ingevolge de geruisloze fusie bedraagt het kapitaal van de Overnemende Vennootschap EUR 45.061.973,38 (vijfenveertig miljoen eenenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig eurocent).

-Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap, boekhoudkundige geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

-Er zijn geen vennoten bij de Over te Nemen Vennootschap die bijzondere rechten genieten.

-De geruisloze fusie zal ,gebeuren op basis van de jaarrekeningen van de Vennootschappen per 31 december 2012, Er worden geen'Tussentijdse cijfers opgemaakt,

-De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 juli 2013.

-Alle aandelen van de Over te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde, zonder bijzondere rechten en zonder onderscheid in categorieën, De Over te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap hebben bovendien geen andere effecten uitgegeven dan de gewone aandelen zoals hierboven vermeld. Er worden geen rechten toegekend aan of maatregelen voorgesteld jegens de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap.

-In het kader van deze fusie zal er geen enkel bijzonder voordeel toegekend worden, noch aan de bestuurders van de Over te Nemen Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap,

-Bij gcedkeuring van het fusievoorstel worden alle kosten gedragen door de Overnemende Vennootschap.

Het huidige voorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van beide Vennootschappen, overeenkomstig artikel 719 alinea 3 W. Venn., minstens 6 weken na de neerlegging van het huidige fusievoorstel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel,

De Vennootschappen dragen, na de neerlegging ter griffie, zelf zorg voor de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad van de bekendmaking van het volledige fusievoorstel , overeenkomstig artikel 74 W.Venn.

Opgemaakt In 4 (vier) exemplaren op 23 mei 2013 te Brussel, waarvan 1 (één) exemplaar voor de Over Te Nemen Vennootschap, 1 (één) exemplaar voor de Overgenomen Vennootschap en 2 (twee) exemplaren voor de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel

de heren Ger Huiberse en Victor van der Kwast,

bestuurders van ABN AMRO Finance (Belgium) N.V.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

- fusievoorstel d.d. 23 mei 2013

" Noor-.behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bEz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2012
ÿþ Mad Word 11.1

l;ü'rk-B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



be 11111JIII IEI~IIWNAIN AON

B

St



Griffie a' $ ,iUIN

Ondernemingsnr : 0404.474.756

Benaming

(volgit) : ABN AMRO Finance (Belgium)

(verkort) :

Rechtsvorm : ' naamloze vennootschap

Zetel : Kanselarijstraat 17a, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag ! benoeming bestuurders

Er blijkt uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 29 mei 2012 dat

de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van ABN AMRO Finance (Belgium)

het volgende heeft besloten:

1. ontslag van bestuurders:

De vergadering neemt akte van het ontslag ingediend door:

-de heer Victor den Hoedt op 21 oktober 2011;

-de heer Richard Brugel op 24 mei 2012.

2. benoeming van 1 bestuurder:

De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, om met onmiddellijke ingang : De heer Victor van der Kwast, met woonplaats te Hagedoornlaan 10, 2020 Antwerpen te benoemen als bestuurder.

Het mandaat van de nieuwe bestuurder zal onmiddellijk na de jaarvergadering van 2014 vervallen. Dit mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Aldus opgemaakt te Brussel door:

de heren Ger Huiberse en Victor van der Kwast, beiden bestuurders van ABN AMRO Finance (Belgium)

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

- de notulen van de gewone algemene vergadering van 29 mei 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 13.06.2012 12177-0002-026
12/09/2011
ÿþ Mod 2J

- p j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behou aan F Belgi:

staats)

I1I II 11 llIl llll 1l II1 lll

" 11139321

Griffie

Ondernerningsnr : 0404.474.756

Benaming

(voluit) : ABN AMRO Finance (Belgium) NV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

, Zetel : Kanselarijstraat 17A, B-1000 Brussel

Onderwerp akte : intrékking volmachten / verstrekken volmacht

Annexes dü 1Vióniïéi béige Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur van 22 augustus 2011 dat de raad van bestuur van ABN AMRO Finance (Belgium) NV het volgende heeft besloten:

1.intrekking volmachten

de raad van bestuur trekt de volmachten van de heer Verhoeven Luc en de heer Pias Daniel in vanaf 22 augustus 2011

2.verstrekken volmacht

de raad van bestuur besluit de volgende valmacht te verstrekken aan de heer Ger Huiberse:

om in haar naam en voor haar rekening betalingen te verrichten ingevolge ontvangen facturen, B.T.W. aangiften te verzorgen en in te dienen, alsook fiscale aangiften op te maken en in te dienen bij de bevoegde instanties en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig blijkt voor de vervulling van deze opdracht.







VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Aldus opgemaakt te Brussel door:

Richard Brugel en Victor den Hoedt, bestuurders van ABN AMRO Finance (Belgium) NV

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

- uitreksel van de notulen van de raad van bestuur van 22 augustus 2011

- volmacht 3 augustus aan de heer Ger Huiberse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/09/2011
ÿþ hi Mod 2.1

LW%C4~.> In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dû Moniteur berge

Bijlagen bi ët`Bëlgiscli-St tsbl d ÿÿ IU10W1Z01I

IIIIIIIIIII1.11111!111!

b

E s

3 es (^,

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.474.756

Benaming

(voluit) : ABN AMRO Finance (Belgium) NV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kanselarijstraat 17A, B-1000 Brussel

Onderwerp akte : Beëindiging bestuurdersmandaat! benoeming bestuurders

Er blijkt uit de notulen van de algemene vergadering van 22 augustus 2011

dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van ABN AMRO Finance (Belgium) NV

het volgende heeft besloten:

1. Beëindiging van de bestuurdersmandaat van volgende bestuurder: de heer Peter Steijven,

wonende te Leopold De Waelplaats 22 bus 61, 2000 Antwerpen

op datum 22 augustus 2011.

2.benoeming van een bestuurders

de algemene vergadering benoemt als bestuurder

de heer Ger Huiberse, wonende te 1338 Almere, Alligatorstraat 11 met ingang van 22 augustus 2011

en eindigend met de jaarvergadering van 2013

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Aldus opgemaakt te Brussel door:

Richard Brugel en Victor den Hoedt, bestuurders van ABN AMRO Finance (Belgium) NV

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

- de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 22 augustus 2011

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 05.07.2011 11274-0363-032
08/07/2011
ÿþs Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- I I Il I Il 111111111111 IIi IIII i II!

behouder aan het Belgisch *11103618*

Staatsbla





28 JUIN 7011

1811~~ F

Griffie

Ondernemingsnr : 0404.474.756

Benaming

(voluit) ABN AMRO Finance (Belgium)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kanselarijstraat 17 A, B-1000 Brussel

Onderwerp akte : rectificatie vaste vertegenwoordiger van de commissaris

Er blijkt uit de notulen van de algemene vergadering van 15 juni 2011 dat

de algemene vergadering van aandeelhouders van ABN AMRO Finance (Belgium)

hetvolgende heeft besloten:

Correctie van de vaste vertegenwoordiger van de commissaris

Tijdens de jaarvergadering van 2010 werd op voorstel van de zaakvoerders, bij besluit van de vergadering met eenparigheid van stemmen, KPMG Bedrijfsrevisoren BCVBA met zetel te Bourgetlaan 40, B-1130 Brussel als commissaris benoemd voor een periode van drie boekjaren, en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit. Er werd opgegeven dat KPMG zou vertegenwoordigd worden door Mr. Luc Hoeyen, kantoorhoudende op hetzelfde adres. Dit dient rechtgezet te worden. KPMG Bedrijfsrevisoren BCVBA zal vertegenwoordigd worden door de Mr Peter Coox, kantoorhoudende te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24d en dit retroactief ingaand op de dag van de jaarvergadering van 2010.

VOOR ONTLEEND UITTREKSEL

Aldus opgemaakt te Brussel door:

de heren Peter Steijven en Victor den Hoedt, beiden bestuurders van ABN AMRO Finance (Belgium).

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

- de notulen van de algemene vergadering van 15 juni 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 09.07.2010 10306-0271-032
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 29.06.2009 09273-0291-037
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 11.07.2008 08389-0069-040
19/02/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.12.2007, NGL 14.02.2008 08040-0161-047
18/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 12.09.2006 06747-0299-027
10/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.04.2005, NGL 30.09.2005 05783-0024-024
01/06/2005 : BL464121
22/12/2004 : BL464121
20/10/2003 : BL464121
01/09/2003 : BL464121
03/03/2003 : BL464121
19/09/2002 : BL464121
29/12/2001 : BL464121
29/12/2001 : BL464121
23/08/2001 : BL464121
07/04/2001 : BL464121
28/02/2001 : BL464121
01/07/2000 : BL464121
16/05/1998 : BL464121
16/05/1998 : BL464121
13/03/1998 : BL464121
13/03/1998 : BL464121
07/08/1997 : BL464121
07/08/1997 : BL464121
26/06/1997 : BL464121
26/06/1997 : BL464121
17/05/1997 : BL464121
01/01/1997 : BL464121
28/02/1996 : BL464121
28/02/1996 : BL464121
20/12/1995 : BL464121
20/12/1995 : BL464121
22/06/1995 : BL464121
22/06/1995 : BL464121
01/01/1995 : BL464121
01/07/1994 : BL464121
01/07/1994 : BL464121
11/03/1994 : BL464121
11/03/1994 : BL464121
11/03/1994 : BL464121
11/03/1994 : BL464121
13/05/1993 : BL464121
13/05/1993 : BL464121
23/04/1993 : BL464121
23/04/1993 : BL464121
30/03/1993 : BL464121
30/03/1993 : BL464121
30/12/1992 : BL464121
30/12/1992 : BL464121
17/09/1992 : BL464121
17/09/1992 : BL464121
22/08/1992 : BL464121
22/08/1992 : BL464121
22/08/1992 : BL464121
22/08/1992 : BL464121
08/05/1992 : BL464121
08/05/1992 : BL464121
30/04/1992 : BL464121
30/04/1992 : BL464121
13/03/1992 : BL464121
13/03/1992 : BL464121
14/11/1991 : BL464121
14/11/1991 : BL464121
29/10/1991 : BL464121
29/10/1991 : BL464121
19/09/1991 : BL464121
19/09/1991 : BL464121
31/07/1991 : BL464121
31/07/1991 : BL464121
22/05/1991 : BL464121
22/05/1991 : BL464121
22/05/1991 : BL464121
22/05/1991 : BL464121
12/04/1991 : BL464121
12/04/1991 : BL464121
27/02/1991 : BL464121
27/02/1991 : BL464121
09/11/1990 : BL464121
09/11/1990 : BL464121
07/04/1989 : BL464121
07/04/1989 : BL464121
16/12/1988 : BL464121
16/12/1988 : BL464121
16/12/1988 : BL464121
16/12/1988 : BL464121
29/01/1988 : BL464121
29/01/1988 : BL464121
08/05/1987 : BL464121
08/05/1987 : BL464121
17/02/1987 : BL464121
17/02/1987 : BL464121
29/05/1986 : BL464121
29/05/1986 : BL464121
29/05/1986 : BL464121
29/05/1986 : BL464121
01/01/1986 : BL464121
11/07/1985 : AN150799
11/07/1985 : AN150799
11/07/1985 : AN150799
11/07/1985 : AN150799
15/06/1985 : AN150799
15/06/1985 : AN150799
15/06/1985 : AN150799
01/03/1985 : AN150799
24/01/1985 : AN150799
24/01/1985 : AN150799
24/01/1985 : AN150799
24/01/1985 : AN150799

Coordonnées
ABN AMRO FINANCE (BELGIUM)

Adresse
KANSELARIJSTRAAT 17A 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale